Παπαρίζου: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της

12.03.2012
Σε εφημερίδα της Σουηδίας άνοιξε την καρδιά της η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνη, που λίγοι άνθρωποι τα γνώριζαν μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε

Σε εφημερίδα της Σουηδίας άνοιξε την καρδιά της η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνη, που λίγοι άνθρωποι τα γνώριζαν μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, πριν τρία χρόνια και πόσο της κόστισε αυτός.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έξι μήνες μετά τον θάνατό του, υπέστη βρογχοκήλη, δηλαδή, διεύρυνση θυρεοειδούς. «Έβαλα 10 κιλά σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Ήμουν συνεχώς κουρασμένη, είχα προβλήματα στον ύπνο και χάλια διάθεση. Έχω δύο εξογκώματα στο λαιμό που μπορούν να αφαιρεθούν χειρουργικά, είναι λίγο πρησμένα και μερικές φορές γεμίζουν με υγρό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Η Έλενα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν χώρισε με τον Τόνυ Μαυρίδη: «Μετά το τέλος της σχέσης μου, πήγα σπίτι στη Σουηδία και ξεκίνησα γνωστική θεραπεία. Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο, είχα κρίσεις πανικού και πολλές φοβίες όπως αγοραφοβία, κλειστοφοβία και υψοφοβία. Για ένα διάστημα έβγαινα με το ζόρι για να πετάξω τα σκουπίδια» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η τραγουδίστρια έχει βρει ξανά τον παλιό καλό της αυτό, ενώ βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση.