Η Όπρα "πουλάει" τον άντρα της...

09.03.2012
Καθώς φαίνεται τα επαγγελματικά της πιο ισχυρής γυναίκας των ΜΜΕ δεν πηγαίνουν και τόσο καλά και έτσι αποφάσισε να βγάλει και τα δικά της προσωπικά στη φόρα.


Η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της παγκόσμιας σόουμπιζ, ωστόσο την προσωπική της ζωή φρόντιζε πάντα να την κρατά εξαιρετικά ιδιωτική.

Η σχέση της 58χρονης σταρ με τον επιχειρηματία Στέντμαν Γκράχαμ (Stedman Graham) μετρά αισίως 25 (!) χρόνια αλλά οι επίσημες κοινές εμφανίσεις του ζεύγους υπήρξαν ελάχιστες.

Φαίνεται όμως ότι καθώς αλλάζουν τα πράγματα και τα "νούμερα" πέφτουν τόσο στις πωλήσεις του περιοδικού όσο και στην τηλεθέαση του νέου της τηλεοπτικού καναλιού, η Όπρα αποφάσισε να… το πάρει αλλιώς.

Έτσι, δοκιμάζοντας λίγο από το δικό της "φάρμακο", η Γουίνφρεϊ επέλεξε να πουλήσει κάτι από την προσωπική της ζωή και φυσικά αυτό το "κάτι" ήταν η σχέση της.

Στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου για το περιοδικό της "Ο", η Όπρα έχει φωτογραφηθεί στην κουζίνα του σπιτιού της χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη δίπλα στον αγαπημένο της σύντροφο ο οποίος κοιτάζει κατάματα τον φακό και χαμογελά το ίδιο περιχαρής.

Μπορεί σύμφωνα με στατιστικά, οι πωλήσεις του περιοδικού να έχουν πέσει κατά 32%, όμως η Όπρα εξηγεί ότι η συγκεκριμένη επιλογή εξωφύλλου "δικαιολογείται από το θέμα του αφιερωματικού τεύχους". Έστω...

"Το μαγείρεμα και το φαγητό γίνονται συχνά μαζί με τους πιο δικούς μας ανθρώπους" τονίζεται στο κεντρικό θέμα του "Ο", εξ ου και η εξομολόγηση της Όπρα ότι "δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνη από το να σπάει ένα καρβέλι ψωμί μαζί με τους αγαπημένους της".

Και φυσικά, για του λόγου το αληθές, έρχεται και ο 61χρονος κύριος Γκράχαμ που μέχρι τώρα περιοριζόταν σε υπηρεσίες συνοδού στο κόκκινο χαλί να αποκαλύψει πόσο καλή μαγείρισσα είναι η καλή του και πόσο εκείνος εκτιμά κάθε της προσπάθεια.

Όσο για την αγαπημένη συνταγή του ζεύγους; "Το σάντουιτς του έρωτα" με γαλοπούλα, το οποίο πήρε το όνομά του αφού η Όπρα ξεκίνησε να το φτιάχνει για τον Στέντμαν και μόνο για εκείνον.

"Το έχω κάνει για ακόμη έναν ή δύο ανθρώπους ακόμη, αλλά είναι και εκείνοι πολύ δικοί μου άνθρωποι", εξήγησε η Γουίνφρεϊ κρατώντας, ωστόσο, τη συνταγή μυστική!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα