Τι κοινό έχουν Πάτινσον & Πέρι; Και όμως...

09.03.2012
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο σταρ του κινηματογράφου και του πενταγράμμου μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο. Αυτό από πού προέκυψε πάλι;


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) τηλεφωνεί καθημερινά στην Κέιτι Πέρι (Katy Perry)… για να τσεκάρει πώς είναι.

Φαίνεται πως η 27χρονη τραγουδίστρια και ο 25χρονος ηθοποιός είναι φίλοι από τα παλιά και ο Ρομπ ανησυχεί πολύ για την ψυχολογική κατάσταση της Κέιτι από την χωρισμό της από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand).

Οι δυο τους μιλούν καθημερινά μέσω τηλεφώνου ή γραπτών μηνυμάτων, αλλά φαίνεται ότι ο Πάτινσον πρέπει να χαλαρώσει πια... Η φιλενάδα του είναι μια χαρά...

Σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail" θέλει την Πέρι να έχει ακολουθήσει το παράδειγμα που πρώην συζύγου της, ο οποίος έχει ήδη κάνει εμφάνιση με γυναικεία συντροφιά και να έχει βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά. Και τι αγκαλιά…

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, η ποπ σταρ βγαίνει τον τελευταίο καιρό με τον Μπατιστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi), ο οποίος τυγχάνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το Celebzter.com η Κέιτι γνώρισε το σέξι μοντέλο στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο ντεφιλέ της Chanel.

"Καθόταν συνέχεια δίπλα της μετά το σόου και στο δείπνο όπου πήγαμε όλοι μαζί δεν άφησε το χέρι της ούτε στιγμή", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας, τονίζοντας ότι ο 22χρονος "καλλονός" την έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα με την Κέιτι.

Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτή η σχέση…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την επιτυχίας της Κέιτι Πέρι "I Kissed a girl"

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα