Η Shaya για τη σχέση της με τον γιο της Αλεξίου

09.03.2012
Πολλά είχαν κατά καιρούς ακουστεί για την σχέση της Shaya και του γιού της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνου. Το θέμα είναι όμως

Πολλά είχαν κατά καιρούς ακουστεί για την σχέση της Shaya και του γιού της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνου. Το θέμα είναι όμως όπως είδαμε στο Star, η τραγουδίστρια αποκάλυψε αν έχει ή όχι σχέση με το παλικάρι: «Δεν έχω ερωτική σχέση με τον γιό της Χαρούλας Αλεξίου. Δεν είμαι με τον Μάνο, δεν ήμασταν ποτέ! Ήταν μια φήμη που κυκλοφόρησε», είπε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» η τραγουδίστρια.

Και πώς και έγινε αυτή η τρομερή παρεξήγηση και λέγαμε για φλογερούς έρωτες αφού τα παιδιά ήταν παντού μαζί; Που λες κάποιοι παρεξήγησαν τη φάση μιας και ο Μάνος είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει, αλλά το κορίτσι έχει σχέση με άλλον όπως είπε εδώ και καιρό αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του αγοριού…

Και μετά ήρθε η φιλοσοφία…«Η αγάπη οδηγεί στον γάμο. Αν βρεις τον άνθρωπό σου θες να μείνεις μαζί του για πολλά χρόνια και να κάνεις παιδιά. Από μικρή δεν έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου με νυφικό… κάποια στιγμή ίσως. Τώρα είμαι παντρεμένη με την δουλειά μου», είπε η Shaya που έχει δώσει όλο της το είναι σε αυτό τον γάμο και ας ευχηθούμε να μην χωρίσουν έστω σύντομα!

Ελένη Αναστασάκη