Η Πίπα κατακτάει και τη Σουηδία

05.03.2012
Η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για τις αθλητικές της επιδόσεις, με τις οποίες εντυπωσίασε ακόμη μια φορά.

Η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) συμμετείχε σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες σκι στον κόσμο και θριάμβευσε.

Πρόκειται για την κρος κάουντρι φιλανθρωπική κούρσα 56 μιλίων στη δυτική Σουηδία, όπου ανάμεσα σε 15.800 άλλους αθλητές η Πίπα τερμάτισε στην 412η θέση.

Και δεν είναι μόνο ο τερματισμός που υπογραμμίζεται, αφού η 28χρονη Μίντλετον πέρασε τη γραμμή του επίπονου αγωνίσματος αντοχής με σκι "ατσαλάκωτη". Με το χαμόγελο, το μαλλί και το μακιγιάζ μιας… σταρ. Όπως ακριβώς της πρέπει!

Στον αγώνα που έφερε τους σκιέρ από το Σάλεν στη Μόρα της Σουηδίας συμμετείχε και ο αδελφός της Πίπα, Τζέιμς (James) ο οποίος τερμάτισε 26 λεπτά πριν από εκείνη.

Ο χρόνος της Πίπα, που ήταν στις 7 ώρες, 13 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα χαρακτηρίστηκε από τους βετεράνους του σπορ ως "εντυπωσιακός" και όταν ρωτήθηκε αν την πείραξε που ο αδελφός της την "έφαγε λάχανο" εκείνη απάντησε χαμογελώντας "Όχι φυσικά. Αυτό ήταν το φυσικό και δίκαιο".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι Μίντλετον συγκέντρωναν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση "Magic Breakfast", που φροντίζει για το πρωινό των λιγότερο ευνοημένων παιδιών προσχολικής εκκλησίας στα σχολεία της Βρετανίας. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των £7.500 (σχεδόν €9.000) για τους σκοπούς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα