Η Μαντόνα σκέφτεται να πει ξανά το "Ναι"

05.03.2012
Τελικά μάλλον δεν είναι "λόγια του αέρα" οι φήμες που θέλουν τη βασίλισσα της ποπ να πηγαίνει πρόσω ολοταχώς για τρίτο στεφάνι… Η πρόταση έγινε. Τώρα απομένει η απάντηση.

Δεν πέρασαν δυο μήνες από τότε που η Μαντόνα (Madonna) αποκάλυψε ότι "Ναι, φαντάζεται τον εαυτό της παντρεμένο ξανά" και οι σχετικές εξελίξεις προκύπτουν καταιγιστικές.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο 24χρονος αγαπημένος της Ματζ, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) της έκανε πρόταση γάμου πριν από τρεις εβδομάδες μέσα στο κέντρο της Καμπάλα στη Νέα Υόρκη.

Η Μαντόνα, η οποία παρεμπιπτόντως έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές στο παρελθόν, λέγεται ότι δεν απάντησε αμέσως και ότι ζήτησε από τον αγαπημένο της μια πίστωση χρόνου… για να το σκεφτεί.

"Η Μαντόνα είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Μπραχίμ, αλλά δεν θέλει να βιαστεί", μεταφέρουν πηγές φιλικές προς την 53χρονη σταρ υπογραμμίζοντας τον φόβο της απέναντι στη μοναξιά.

"Η Μαντόνα φοβάται να είναι μόνη. Θέλει πάντα να έχει έναν άντρα στη ζωή της, ιδιαίτερα έναν νέο άντρα που την κάνει να νιώθει και εκείνη νέα", συμπληρώνουν οι πηγές.

Οι δύο γάμοι της διάσημης τραγουδίστριας ήταν με τον ηθοποιό Σον Πεν (Sean Penn) από το 1985 μέχρι το 1989 και με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) από το 2000 μέχρι το 2008.

Μετά το δεύτερο διαζύγιό της, η Μαντόνα είχε δηλώσει περίτρανα ότι "προτιμά να την πατήσει ένα τρένο παρά να παντρευτεί ξανά", αλλά φαίνεται ότι κάτι την έκανε να αλλάξει γνώμη… Για να δούμε…

Η σχέση της Μαντόνα με τον Μπραχίμ έγινε "σοβαρή" όταν εκείνος την πήγε να γνωρίσει τη μητέρα του, μια αυστηρών αρχών μουσουλμάνα που ζει στη Γαλλία.

Η 45χρονη Πατρίτσια Βιντάλ (Patricia Vidal) αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι "ο γιος της ήταν ο καινούριος σύντροφος της Μαντόνα", γεγονός που ακόμη προσπαθεί να τακτοποιήσει στο μυαλό και την καρδιά της.

Όμως, πέρα από το γεγονός αυτό καθαυτό, πληροφορίες θέλουν την κυρία Βιντάλ να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο γιος της με την Καμπάλα, που θεωρείται παρακλάδι του Ιουδαϊσμού. Μάλλον θα πρέπει να αρχίζει να "χωνεύει" την πραγματικότητα η Πατρίτσια γιατί μπορεί πολύ σύντομα η Μαντόνα να είναι νύφη της…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα