Γνωστή παρουσιάστρια στην πιο δύσκολη μάχη ζωής

05.03.2012
Μέσα σε λίγους μήνες, γνωστή παρουσιάστρια από την απόλυτη ευτυχία ήρθε αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Λίγους μήνες μετά το γάμο της, με το Νίκο Μανώλα, η Αννα Μαρκετάκη ήλθε

Μέσα σε λίγους μήνες, γνωστή παρουσιάστρια από την απόλυτη ευτυχία ήρθε αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Λίγους μήνες μετά το γάμο της, με το Νίκο Μανώλα, η Αννα Μαρκετάκη ήλθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της την ζωή.

Η πρώην συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Όμορφο Κόσμο το πρωί παντρεύτηκε στη Σίφνο τον περασμένο Ιούνιο. Κι ενώ τίποτε δεν έδειχνε να επισκιάζει την ευτυχία τους, εκείνη άρχισε να μη νιώθει καλά. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα της είχε δημιουργήσει ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Το σοκ της Μαρκετάκη ήταν μεγάλο. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη την περίοδο διένυε τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο που τελικά προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου. Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχολογία της και να κλειστεί στον εαυτό της.

Η ίδια μετά την σοβαρή περιπέτεια της μίλησε στην Espresso: «Πέρασα πολλά, όμως, ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες γιατί θέλω όλη αυτήν την άσχημη ιστορία που ανήκει στο παρελθόν να την ξεχάσω και να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου».