Σε σύμβουλο γάμου Σβαρτσενέγκερ και Σράιβερ;

02.03.2012
Oύτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τον ξαφνικό χωρισμό του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και της επί 25 χρόνια συζύγου του και οι φήμες τους θέλουν να το "παλεύουν" ακόμη.

Πέρσι τον Μάιο, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) ανακοίνωσαν επίσημα δια του εκπροσώπου τους ότι αποφάσισαν να "πάρουν χωριστούς δρόμους".

Η απόφαση αυτή προέκυψε μετά την αποκάλυψη ότι ο "Εξολοθρευτής" έχει ένα εξώγαμο παιδί με τη Μίλντρεντ Πατρίτσια Μπαένα (Mildred Patricia Baena) η οποία υπήρξε επί χρόνια οικονόμος στο σπίτι των Σβαρτσενέγκερ.

Στη συνέχεια βέβαια, προέκυψαν και άλλα παιδιά που διεκδικούσαν την πατρότητα του Άρνι, αλλά όλα αυτά λίγη σημασία είχαν. Το ποτήρι δεν είχε ραγίσει απλά… Είχε γίνει θρύψαλα.

Τώρα, ύστερα από τόσους μήνες και ενώ το ζευγάρι έχει κάνει αρκετές κοινές –αν και όχι επίσημες- εμφανίσεις κυρίως για χάρη των τεσσάρων παιδιών του, πηγές της New York Post θέλουν τη Μαρία και τον Άρνι να κάνουν μια τελευταία, σοβαρή προσπάθεια επανασύνδεσης. Και μάλιστα με τη βοήθεια ειδικού.

Πληροφορίες θέλουν τον Σβαρτς να έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει και να έχει παραδεχτεί τα λάθη του σε δικούς του ανθρώπους, ενώ την ίδια στιγμή, λέγεται ότι συμφώνησε να δει μαζί με την Σράιβερ σύμβουλο γάμου.

"Η Μαρία είναι πιστή καθολική και δεν πιστεύει στο διαζύγιο, οπότε αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει το ζήτημά της", μεταφέρουν φίλοι του ζευγαριού, υπογραμμίζοντας τις δηλώσεις του Άρνι περί "ανασύνταξης".

Βέβαια, την ίδια στιγμή που οι συγκεκριμένες πηγές μιλούν για έναν Σβαρτσενέγκερ αλλαγμένο που "τάζει τον ουρανό με τα άστρα για να σώσει τον γάμο του", υπάρχουν και άλλες, αντιφατικές πληροφορίες που δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Μαρία να τον συγχωρήσει για το κακό που της έκανε.

"Η Μαρία είναι απλά και μόνο πολιτισμένη για χάρη των παιδιών της", μεταφέρουν "άλλοι γνωστοί" τονίζοντας ότι ο μόνος δρόμος είναι το διαζύγιο. Θα δείξει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα