Καραβάτου: "άδειασε" Μενεγάκη- Κορομηλά

02.03.2012
Τη σιωπή της έλυσε η Κατερίνα Καραβάτου στο ''Βράδυ'' και κατάφερε -μελαχρινή όντας πλέον- να ''σφάξει'' με το γάντι τα μεγάλα κεφάλια του Άλφα, πλην του προέδρου Κοντομηνά.

Όπως τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια, όλα έγιναν στα ραντεβού που είχε η ίδια με τους υπεύθυνους του σταθμού λίγο πριν την αρχή της σεζόν και ούσα εννιά μηνών έγκυος. Στο ραντεβού αυτό ενημερώθηκε πως η εκπομπή της ''Κους Κους το Μεσημέρι κόβεται και η Κατερίνα συγκινημένη τόνισε:

''Σοκαρίστηκα και φοβήθηκα για το παιδί μου. Πέρασα μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και το παιδί ήταν πολύτιμο για μένα. Είχα τα χέρια μου στην κοιλιά μου και φοβόμουν. Το επόμενο που σκέφτηκα ήταν οι συνεργάτες μου, τα παιδιά της ομάδας μου''.

Εν το μεταξύ, ο λόγος ήρθε στην Ρούλα Κορομηλά η οποία είχε φέρει μέχρι και λουλούδια στην Καραβάτου στην τελευταία της εκπομπή για να την τιμήσει για τα υψηλά νούμερα που σημείωσε. Η παρουσιάστρια τόνισε πως με την ''κυρία Κορομηλά'' δεν έχει μιλήσει από το καλοκαίρι κι εκεί που ο Κωστόπουλος θέλησε να πάρει το μέρος της Ρούλας, η Καραβάτου τόνισε πως το μόνο που έχει από την Κορομηλά είναι μια ανθοδέσμη που της έστειλε στο μαιευτήριο!

Πάντως, η καστανή πλέον παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είναι μπλεγμένη σε καμία δικαστική διαμάχη με τον Άλφα!

Φυσικά, το δάκρυ δεν άργησε να σκάσει στα ματάκια της Καραβάτου, όταν ο Κωστόπουλος της χάρισε ένα κουδούνι παρόμοιο με εκείνο που είχε στο Κους Κους.

Από τα βέλη της Κατερίνας δεν ξέφυγε και η Ελένη Μενεγάκη για την οποία σχολίασε:

''Αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν με νοιάζει πως σκέφτηκαν οι Γερμανοί, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Δεν έχω ιδέα αν φταίει η Ελένη που πήγε το μεσημέρι. Μετά τη διακοπή της εκπομπής μου δεν έχω μιλήσει μαζί της''.

Και το ''τυράκι'' που μας άφησε το Κατερινάκι στο τέλος της συνέντευξής της, ήταν η στήριξη που είχε όλους αυτούς τους μήνες από τον πρόεδρο πλέον του Άλφα, κύριο Κοντομηνά, τον οποίο ευχαρίστησε, κάνοντάς μας να σκεφτούμε πως σύντομα θα την δούμε και πάλι στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας.

Κα. Π