Η Ριάνα συγχώρεσε τον Μπράουν;

21.02.2012
Οι τελευταίες μέρες ανήκουν στη Ριάνα και παραδέξου ότι όσες φορές δεις τα όνομα της σε μία μέρα θα μπεις να δεις τι συμβαίνει με τη ζωή της ακόμα κι αν λέει τον πιο άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Χθες το Battleship, η ταινία που πρωταγωνιστεί, μετά το trailer πριν κάποιο καιρό μας έκανε δώρο μία φωτογραφία της από την ταινία όπου έβαλε στολές Ναυτικού , άρπαξε τα όλα και υποδύεται την Raikes αλλά το μεγάλο θέμα είναι πως ήταν τα γενέθλια της.

Οι τελευταίες μέρες ανήκουν στη Ριάνα (Rihanna) και παραδέξου ότι όσες φορές δεις τα όνομα της σε μία μέρα θα μπεις να δεις τι συμβαίνει με τη ζωή της ακόμα κι αν λέει τον πιο άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Χθες το Battleship, η ταινία που πρωταγωνιστεί, μετά το trailer πριν κάποιο καιρό μας έκανε δώρο μία φωτογραφία της από την ταινία όπου έβαλε στολές Ναυτικού , άρπαξε τα όλα και υποδύεται την Raikes αλλά το μεγάλο θέμα είναι πως ήταν τα γενέθλια της.

Στον πλανήτη του twitter ανάμεσα σ αυτούς που έστειλανςευχές ήταν κι ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) ο οποίος της ευχήθηκε με το χαιδευτικό της Robyn την ώρα που βρίσκεται μίνι διακοπές στο Μιάμι με την κοπέλα του. Εκείνη τον ευχαρίστησε τιτιβίζοντας δημοσίως κάνοντας πολλούς ν απορούν αν όντως τον έχει συγχωρέσει μετά την επεισοδιακή παραμονή των Grammy του 2009 η όλο αυτό είναι ένα ωραιότατο παιχνίδι marketing της συνεργασίας τους (άκουσε το λίγες γραμμές πιο κάτω) στο κομμάτι του πρώτου Turn up the music.

Κάπου εκεί γύρω στο Λονδίνο, παρ' όλες τις σημερινές πρόβες για τα βραβεία Brit όπου εμφανίστηκε πολύ αργά σαν ζόμπι σύμφωνα με κάποιον indsider το γιόρτασε κρύβοντας το hangover από τους φωτογράφους με μαύρα γυαλιά ηλίου. Μαζί με την Cloe από τους Made in Chelsea και καλεσμένους που δεν ξέρουμε πήγαν για να σβήσουν κεράκια στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Nozomi με αποτέλεσμα να τα πιουν λίγο παραπάνω και να κάνει 50 χορευτές να είναι στην αναμονή για τα τελευταία περάσματα της σημερινής διοργάνωσης των «αγγλικών Grammy”. #I may be bad but I'm perfectly good at it

Κ.Π