Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπακοδήμου

21.02.2012
Επειγόντως, κάποιοι να ξεματιάσουν τους λατρεμένους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, αφού οι περιπέτειες και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Μετά τον Φώτη, που είχε πέσει μετά τα Χριστούγεννα

Επειγόντως, κάποιοι να ξεματιάσουν τους λατρεμένους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, αφού οι περιπέτειες και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Μετά τον Φώτη, που είχε πέσει μετά τα Χριστούγεννα ενώ ξεστόλιζε το δέντρο του, ήρθε η σειρά της Μαρίας να... ανοίξει παρτίδες με το νοσοκομείο.

Μόνο που το ταίρι του Φώτη τις τελευταίες μέρες περνά πραγματικά δύσκολες ώρες, έχοντας τη μητέρα της στο νοσοκομείο. Και είναι ελάχιστοι αυτοί που γνωρίζουν το προσωπικό πρόβλημα της Μαρίας και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά στην εκπομπή για να βγει γελαστή..

Όπως διαβάσαμε στην Espresso, η μητέρα της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κολπική μαρμαρυγή. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, όμως, πριν πάρει εξιτήριο έπαθε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και σαν μην έφτανε αυτό, έπαθε και αλλεργία από τη συνεχή φαρμακευτική αγωγή!

Η Μπακοδήμου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της, όπως και ο Φώτης ο οποίος έχει επιπλέον το δύσκολο έργο να φτιάχνει το κέφι της κολλητής του και να τη βοηθάει να βρίσκει το χαμόγελό της στη διάρκεια της εκπομπής.