Στο νοσοκομείο η Γιολάντα Διαμαντή

21.02.2012
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου η Γιολάντα Διαμαντή, η οποία αντιμετωπίζει μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού. Την Παρασκευή το απόγευμα

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου η Γιολάντα Διαμαντή, η οποία αντιμετωπίζει μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού. Την Παρασκευή το απόγευμα, η Γιολάντα δεν ένιωθε καλά, όμως έπρεπε να πάει καλεσμένη σε γύρισμα εκπομπής και δεν μπορούσε να το ακυρώσει.

Πήρε λοιπόν τρία παυσίπονα και πήγε. Ωστόσο το βράδυ η κατάσταση της χειροτέρεψε πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να κουνηθεί. Το πρωί του Σαββάτου, αφού η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε, αποφάσισε με το σύζυγο της να πάνε επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν μικρόβιο που προκαλεί λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Για τρεις ολόκληρες μέρες, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», αν και ο πολύ υψηλός πυρετός πέφτει σταδιακά, η Γιολάντα παραμένει πολύ εξαντλημένη και κουρασμένη από αυτή την περιπέτεια υγείας.