Αρχίζουν οι αποκαλύψεις!

20.02.2012
Μεγάλοι μπελάδες περιμένουν την οικογένεια του Ηλία, που επέστρεψε «Πίσω στο σπίτι», καθώς η Άντζελα γίνεται αιτία να έρθουν σε σύγκρουση τα δύο αδέρφια, ο Δημήτρης με τον Κωστή.

Δεν θα έκλεβα ποτέ τη γυναίκα του αδερφού μου στην πραγματική ζωή», λέει ο Αποστόλης Τότσικας και αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την προσπάθεια της οικογένειας να αποκρύψει την παράνομη σχέση του.

O πρωταγωνιστής στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» δηλώνει ευτυχής για τη συνεργασία του με τη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα. «Ηθελα πάρα πολύ αυτήν τη συνεργασία. Είμαι λάτρης των σειρών της, όπως και των σίριαλ του Γιάννη Μπέζου, τον οποίο επίσης θαυμάζω. Η Ρένα είναι μια φοβερή γυναίκα που τη λατρεύω». O ηθοποιός, που επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από πολύ καιρό, σε μια εποχή όπου οι σειρές μυθοπλασίας είναι ελάχιστες, υποστηρίζει ότι αυτό δεν ήταν θέμα τύχης. «Δεν νιώθω τυχερός που κάνω τηλεόραση, με την έννοια ότι δεν είναι τα πρώτα μου βήματα. Νιώθω καλά ψυχολογικά, αλλά πιστεύω, ότι αυτή η συνεργασία φέτος είναι συνέπεια κάποιων βημάτων που έχω κάνει στο παρελθόν. Eτσι, η εταιρία παραγωγής με εμπιστεύτηκε, όπως και το κανάλι, το Mega. Θεωρώ ότι είχα καιρό να επιστρέψω και το έκανα με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ ωραία και δυναμικά. Η σειρά πάει πάρα πολύ καλά και έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο. Στα επόμενα επεισόδια παρακολουθούμε το «παιχνίδι» της οικογένειας ώστε να μη μάθει η Aννα την παράνομη σχέση μου με την Aντζελα. Oμως, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα».

Αυτήν τη Δευτέρα (9.00 μ.μ Mega) ο Κωστής (Θανάσης Τσαλταμπάσης) βλέπει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του Δημήτρη με την Aντζελα και γίνεται χάλια. Αποφασίζει να της το ανταποδώσει βγαίνοντας με την πρώτη ωραία γυναίκα που βρίσκει μπροστά του, η οποία δεν είναι άλλη από τη Ράνια (Τζένη Μπότση). Oμως και η Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) είναι έξαλλη με τη Ράνια, καθώς ο Ηλίας της προσφέρει δουλειά στο μαγαζί. Η Aντζελα απαιτεί από τον Δημήτρη να μιλήσει στην Aννα για τη σχέση τους. Ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία, αλλά αντιμετωπίζει εμπόδια. Ο Λιάκος καταλαβαίνει τι πρόκειται να συμβεί και επεμβαίνει λίγο πριν από την ομολογία.

«Ο Θανάσης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός ηθοποιός και πολύ σεμνό παιδί. Και όχι, δεν θα μπορούσα να του κλέψω τη γυναίκα!», διευκρινίζει, γελώντας, ο Αποστόλης Τότσικας. Στο σίριαλ, ωστόσο οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι. Πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση η Κατερίνα και ο Ηλίας; «Τα σενάρια τα παίρνουμε σιγά σιγά, έτσι ώστε να μη μας ξεφεύγει και τίποτα προς τα έξω» λέει ο ηθοποιός, που για πρώτη φορά συνεργάζεται και με τους τηλεοπτικούς γονείς του, Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Καβογιάννη.

Και ο Θοδωρής και η Μαρία είναι μέσα σε αυτό το πράγμα χωρίς κομπλεξισμούς και βεντετιλίκια. Πάνω στη δουλειά βλέπεις την ουσία ενός ανθρώπου. Αυτοί οι δύο είναι δυο παιδιά που γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν κι αγαπούν κι όλο τον κόσμο. Γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα». Κι αν η ατάκα θυμίζει το «περνάμε καλά και αυτό περνάει και στο κοινό», ο ηθοποιός μιλά και για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι τηλεοπτικές παραγωγές. «Εχουμε σταματήσει πολλές φορές τα γυρίσματα κι αυτό μας έχει πάει πίσω. Ομως, πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα και ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο». Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση «Τερατώδη προβλήματα», που ανεβαίνει στο θέατρο Αλμα, μαζί με άλλους οκτώ νέους ηθοποιούς σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ