Παρέα με τρελές οικογένειες

20.02.2012
Τρύπωσε τυχαία στην TV και συνεχιζει και φετος ακαθεκτος με το νέο τηλεοπτικό στοίχημα του ΑΝΤ1 , την «οικογένεια της συμφοράς».

Ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει στο prime time με την «Οικογένεια της συμφοράς». Στην εκπομπή στήνονται απίθανες φάρσες εις βάρος ανυποψίαστων συγγενών. Ο παρουσιαστής μάς εξηγεί την κεντρική ιδέα: «Η «οικογένεια της Συμφοράς» έχει να κάνει με πλάκες, αλλά δεν είναι το ίδιο concept με το «Πλάκα κάνεις». Το στόρι έχει ως εξής: Σε ένα μεγάλο σπίτι έχουμε κάνει casting κι έχουμε βάλει μέσα μια ομάδα ηθοποιών. Αυτοί θα υποδύονται μια οικογένεια. Αναζητούμε ζευγάρια που δεν έχουν πολύ καιρό σχέση ώστε να μην ξέρει ο ένας τους γονείς του άλλου. Με τον δικό μας τρόπο κάνουμε τον έναν συνεργό και τον άλλον θύμα. Φέρνουμε τον συνεργό μας σπίτι για να μάθει τον χώρο και να μας πει λίγα λόγια για την οικογένειά του ώστε να μπορέσουμε να αναθέσουμε ρόλους στον κάθε ηθοποιό. Αυτό που γίνεται στη συνέχεια είναι να καλέσει ο συνεργός τον φίλο του ή τη φίλη του για να γνωρίσει την οικογένειά του. Εκεί, λοιπόν, ένα θύμα βρίσκεται αντιμέτωπο με μια οικογένεια ...τρελών!».

Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει, και όπως μας λέει ο Σάββας, υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα «ξέφυγαν». «Παραλίγο να φάμε μερικές «ψιλές» -πρώτα εγώ, που κάνω την αποκάλυψη, και μετά το συνεργείο- και είχαμε και πολλά κλάματα», μας λέει. Για την επιλογή του να κάνει και πάλι μια πλακατζίδικη εκπομπή λέει: «Αυτήν τη στιγμή αυτό μου αρέσει, μου ταιριάζει και είναι το είδος με το οποίο προσέγγισα το κανάλι. Εχουμε συζητήσει βέβαια κι άλλα πράγματα», ενώ θεωρεί ότι «η τηλεόραση δεν βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Το ότι μειώνονται μισθοί και υπάρχουν περικοπές δεν σημαίνει ότι δεν πάει καλά».

Η πόρτα της TV άνοιξε για εκείνον από γνωστό διαφημιστικό σπoτ της συνδρομητικής τηλεόρασης. Γεγονός που χαίρεται αφάνταστα, αν και τονίζει: «Στην τηλεόραση, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο». Οσο για την προσωπική του ζωή, δηλώνει πως δεν είναι ερωτευμένος και πιστεύει πως «αν θέλεις, την προσωπική σου ζωή μπορείς να την κρατήσεις εκτός media, αν και θέλει και κόπο και τρόπο».

Ραντεβού
Στο πρώτο επεισόδιο, τη Δευτέρα στις 9μ.μ., θα δούμε μια τρελή φαμίλια με μπαμπά στρατιωτικό, μαμά που ντύνεται προκλητικά, αδερφή που δουλεύει σε sex shop κι έναν γιο... παρθένο να περικυκλώνουν τον παίκτη-θύμα που θα βρεθεί στη μέση.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ