Απίστευτο: Γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε επίθεση με όπλα

20.02.2012
Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία, μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην «Espresso», η οποία αποκάλυψε επίσης ότι κινδύνεψε ακόμη και η ζωή της, μόνο και μόνο επειδή

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία, μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην «Espresso», η οποία αποκάλυψε επίσης ότι κινδύνεψε ακόμη και η ζωή της, μόνο και μόνο επειδή ήταν… Ελληνίδα!

«Στη Σουηδία ήρθαν με όπλα στο σπίτι μου. Ήθελαν να με σκοτώσουν οι ναζί, επειδή είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Μια ζωή με κυνηγάνε. Ακόμα και τώρα λένε “να φύγεις στην Ελλάδα. Δεν έχεις δουλειά εδώ”. Επίσης έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή ήμουν από την εργατική τάξη και καταγόμουν από φτωχή οικογένεια».

Αποκάλυψε, επίσης ότι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και όταν επέστρεψε στη Σουηδία από την Ελλάδα. «Όταν γύρισα στη Σουηδία από την Ελλάδα. Δεν είχα σπίτι να μείνω, δεν είχα δουλειά, δεν είχα τίποτα. Έκανα τα πρώτα δύο ντοκιμαντέρ με πάρα πολύ λίγα χρήματα και σιγά-σιγά, επειδή ξέρω τι σημαίνει να παλεύεις, επέστρεψα».