Ξανά στο χειρουργείο η Γωγώ Φαρμάκη

20.02.2012
Τελειωμό δεν έχει η περιπέτεια της Γωγώς Φαρμάκη, η οποία θα υποβληθεί σε δύο νέα χειρουργεία. Αν και η νεαρή κοπέλα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μανχάταν και προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή της σε μία τάξη

Τελειωμό δεν έχει η περιπέτεια της Γωγώς Φαρμάκη, η οποία θα υποβληθεί σε δύο νέα χειρουργεία. Αν και η νεαρή κοπέλα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μανχάταν και προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή της σε μία τάξη, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μπει ξανά στο χειρουργείο, στα τέλη του μήνα.

Σύμφωνα με τη Real Life, οι δύο αυτές επεμβάσεις είναι πολύ σημαντικές και παρά την επικινδυνότητά τους, πρέπει να γίνουν για να βελτιωθούν οι τομές από το τραύμα που προκάλεσε η σφαίρα. Αν όλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κυλήσουν ομαλά, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Η Γωγώ, αδελφή της Όλγας Φαρμάκη τραυματίστηκε από το όπλο του συντρόφου της αδελφή της, ενώ η σφαίρα την χτύπησε στη βουβωνική χώρα προκαλώντας μεγάλη ζημιά. Η πρώτη επέμβαση στην βουβωνική χώρα στέφθηκε με επιτυχία. Με επιτυχία στεφτήκαν και οι φυσιοθεραπείες που έκανε αμέσως μετά το χειρουργείο.