Αλιμπέρτη: Στο πλευρό του Πάριου & το "κρυφτό" με τις κάμερες

15.02.2012
Καιρό είχαμε να δούμε την Σοφία Αλιμπέρτη, αφού από τότε που σταμάτησε να κάνει τηλεόραση, συνειδητά απέχει από κάθε δημόσια εκδήλωση. Εξάλλου, οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες πλέον, ενώ δεν θέλει

Καιρό είχαμε να δούμε την Σοφία Αλιμπέρτη, αφού από τότε που σταμάτησε να κάνει τηλεόραση, συνειδητά απέχει από κάθε δημόσια εκδήλωση. Εξάλλου, οι εμφανίσεις της είναι σπάνιες πλέον, ενώ δεν θέλει να φωτογραφίζεται. Και όπου δει φακό, φεύγει από την άλλη.

Όπως καλή ώρα έγινε το βράδυ της Τρίτης. Η Αλιμπέρτη βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, όπου εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Πάριος. Με τον τροβαδούρο της αγάπης έχουν άριστες σχέσεις και η Σοφία δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του. Άλλωστε, σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά βρέθηκε εκεί σύσσωμη η οικογένεια του.

Ωστόσο, όταν οι κάμερες την είδαν να μπαίνει στο Μέγαρο με το συνοδό της, έστρεψαν προς τα πάνω της. Αλλά η Αλιμπέρτη ενοχλήθηκε και το έδειξε, γυρνώντας το κεφάλι της προς την άλλη μεριά. Μόλις τελείωσε η βραδιά, βρέθηκε δίπλα στον Παριο για να τον συγχαρεί και στη συνέχεια αποχώρησε αθόρυβα.