Οι Μπραντζελίνα σπάνε πλάκα με τις ετοιμασίες του γάμου

15.02.2012
Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά το πιο διάσημο ανύπαντρο ζευγάρι στο Χόλιγουντ δήλωσε και επίσημα ότι τη σκέφτεται την… κουλούρα. Τώρα, το πράγμα προχωρά ένα βήμα παραπέρα…

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υποστήριζαν εδώ και πολλά χρόνια ότι θα παντρευόταν μόνο όταν και εφόσον επιτραπεί σε όλο τον κόσμο να το κάνει υποστηρίζοντας σαφώς το δικαίωμα στον γάμο και των γκέι ζευγαριών.

Στη συνέχεια, έβαλαν λίγο νερό στο κρασί τους λέγοντας ότι δεν αποκλείεται και να το έβαζαν το στεφάνι αν τα παιδιά τους τους πίεζαν πολύ για να φτάσουμε λίγο καιρό πριν που δια στόματος του 48χρονου σταρ μάθαμε ότι "ο γάμος σημαίνει κάτι και για τους ίδιους τελικά και θέλουν να παντρευτούν".

Τώρα και ενώ το διάσημο ζεύγος δεν σταματά τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και αλληλοϋποστήριξης, οι κακές γλώσσες τους θέλουν να ετοιμάζουν ήδη τον γάμο τους… στα μουλωχτά! Και μάλιστα να το απολαμβάνουν τρελά!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" και σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού "ΟΚ!", οι Μπραντζελίνα (Brangelina) έχουν σχεδιάσει ήδη τα πάντα για την τελετή που θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο στον πύργο τους στη Γαλλία.

"Ο Μπραντ και η Άντζι το έχουν κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα αλλά συζητούν συνέχεια σχετικά με το πώς και το πότε θα το ανακοινώσουν", υποστηρίζουν οι πηγές, τονίζοντας ότι μέχρι τότε, οι δύο σταρ διασκεδάζουν απίστευτα αφήνοντας υπονοούμενα και πειράζοντας τον κόσμο σχετικά.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον γάμο να πραγματοποιείται στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μπραντ, αλλά και αυτές συμφωνούν ως προς το πότε, τοποθετώντας το προς το τέλος της χρονιάς αυτής.

"Κρατούν τα χαρτιά τους καλά κλεισμένα", υποστηρίζουν πηγές της "Daily Mail" τονίζοντας ότι η τελετή που δεν θα γίνει σε εκκλησία αλλά θα ενσωματώνει όλες τις διαφορετικές κουλτούρες που χαρακτηρίζουν τα μέλη της οικογένειας Τζολί-Πιτ θα πραγματοποιηθεί σε αυστηρά κλειστό κύκλο.

Και όσο το διάσημο ζεύγος παντρολογιέται –και επίσημα πλέον- κάτι έρχεται να τους απειλήσει… από το παρελθόν.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην σύζυγό της Αντζελίνα, Μπίλι Μπομπ-Θόρντον (Billy Bob Thornton) να ετοιμάζει μια ταινία βασισμένη στη σχέση τους.

Μιλώντας στο περιοδικό "Variety", ο παραγωγός της ταινίας, Αλεξάντερ Ροντνιάνσκι (Alexander Rodnyansky) επιβεβαίωσε το γεγονός, χαρακτηρίζοντας την ταινία "And Then We Drove" μία "ταινία δρόμου" (road movie) τονίζοντας ότι θα γυριστεί κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο.

Ο ίδιος ο Θόρντον εξήγησε ότι το φιλμ αφορά "έναν τύπο που ξεκινά ένα ταξίδι και στον δρόμο μαζεύει ένα κορίτσι που συνεχίζει μαζί του στην πορεία".

Η Τζολί και ο Θόρντον γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Ερωτικές αναταραχές" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και παντρεύτηκαν το 2000. Μέχρι το 2003 που χώρισαν η σχέση τους είχε συζητηθεί πολύ κυρίως για τις ακραίες εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι οι δυο τους κυκλοφορούσαν με ένα φιαλίδιο στον λαιμό με το αίμα του αγαπημένου τους ο καθένας στον κόρφο…

Η ταινία, λοιπόν, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα