Στην αγκαλιά του πρώην η Κιμ Καρντάσιαν

15.02.2012
Και ενώ το διαζύγιο από τον μόλις 72 ημερών πρώην σύζυγό της δεν έχει βγει ακόμη, η εκρηκτική ριάλιτι σταρ, φαίνεται ότι βρήκε αλλού παρηγοριά.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εθεάθη σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το Σάββατο όπου απολάμβανε το φαγητό τη με τον Ρέτζι Μπους (Reggie Bush).

Η 31χρονη καλλονή και ο διάσημος αθλητής του NFL έβγαιναν μαζί για δύο χρόνια πριν χωρίσουν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2009. Δύο μήνες μετά τα ξαναβρήκαν και η σχέση τους έληξε οριστικά (;) τον Μάρτιο του 2010.

Στη συνέχεια, η Κιμ γνώρισε τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys), τον οποίο και παντρεύτηκε σε χρόνο μηδέν, για να τον χωρίσει… ακόμη πιο γρήγορα!

Τώρα πια, και ενώ ο 26χρονος μπασκετμπολίστας υποστηρίζει ότι θέλει να μεταδοθεί η δίκη σε ζωντανή μετάδοση με σκοπό να αποδείξει ότι η Καρντάσιαν τον χρησιμοποίησε για να ανεβάσει τα νούμερα στο ριάλιτί της, η ίδια φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί κάπου… οικεία.

Ο Μπους προφανώς ήταν διαθέσιμος και αν κρίνουμε από τα όσα μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, "οι πρώην σύντροφοι έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου σε τέτοιον βαθμό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και… ύποπτος". Λες;

Επιμελεια: Ζωή Κίττα