Η Άνιστον διαψεύδει την εγκυμοσύνη

15.02.2012
Τελικά, φαίνεται πως αντίθετα με τις φήμες, δεν ήρθε ακόμη η ώρα για την ηθοποιό που έγινε διάσημη μέσα από τα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" να γίνει μανούλα.

Μιλώντας στο περιοδικό "GQ", η Τζένιφερ 'Ανιστον (Jennifer Aniston) βρήκε ευκαιρία να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν έγκυο δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι "δεν είναι γκαστρωμένη".

"Τραβάω τη γραμμή στην κουβέντα για παιδιά. Το ακούσατε εδώ και τώρα. Δεν είμαι γκαστρωμένη", δήλωσε με έμφαση η Τζεν τονίζοντας ότι παρόλο που αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος θέλει να τη δει με ένα παιδάκι, εκείνη απλά το αφήνει στην τύχη.

"Αν συμβεί, συνέβη. Είμαι ήρεμη και γαλήνια με ό,τι και αν έρθει. Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω και οργανώνω εγώ", εξηγεί η Άνιστον η οποία πρόσφατα έσβησε 43 κεράκια στην τούρτα της και το γιόρτασε με ένα πριβέ πάρτι όπου είχε όλο το βράδυ στο πλευρό της τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

"Είναι κάπως κλισέ, δεν είναι; Λες και αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη, πρέπει να έχεις το όλο πακέτο, σπίτι, σύζυγο, παιδιά… Τα παιδιά όμως είναι μπελάς", συνέχισε τη σκέψη της η Άνιστον συμπληρώνοντας ότι παρόλο που η ομορφιά σε μια σχέση είναι τα πάνω της και τα κάτω της, αν φτάσει το σημείο που ο ένας πάει αριστερά και ο άλλος δεξιά, τότε… φιλάκια!

Από την πλευρά του, ο 40χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε επίσης για τη σχέση του με την Άνιστον και δήλωσε επίσης "ευτυχισμένος" χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

"Αντιλαμβάνομαι την περιέργεια που μπορεί να υπάρχει επί του θέματος, αλλά εκτός από το να πω ότι είμαι χαρούμενος, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο", απάντησε λακωνικότατα σε σχετική ερώτηση που του έκανε το περιοδικό "New York".

Κατά τα άλλα, το ζεύγος ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προώθηση της ταινίας τους "Wanderlust", στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν. Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα