Πριβέ η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον

15.02.2012
Τελικά φαίνεται πως μετά τις διαφωνίες, η οικογένεια της 48χρονης σταρ που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά αποφάσισε πώς θα την αποχαιρετήσει.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε το Σάββατο το απόγευμα προφανώς από το θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών, ηρεμιστικών και αλκοόλ που ο αδύναμος οργανισμός της δεν άντεξε. Βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Η επίσημη ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου έξι εβδομάδες όταν ληφθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο, πληροφορίες αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε πνιγμό, όπως είχε αρχικά ειπωθεί, καθώς το νερό που βρέθηκε στους πνεύμονές της δεν αιτιολογούσε κάτι τέτοιο.

Η σωρός της άτυχης σταρ, που τελικά δεν μπόρεσε να ελέγξει τα πάθη της, επέστρεψε στους δικούς της ανθρώπους χθες με σκοπό να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Και αυτό όμως δεν ήταν εύκολο καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια της Γουίτνεϊ δεν συμφωνούσε ως προς τον τύπο και τον τόπο της κηδείας.

Τελικά, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα και επίσημα, η Γουίτνεϊ Χιούστον θα κηδευτεί σε μια κλειστή, ιδιωτική, οικογενειακή τελετή το Σάββατο το μεσημέρι στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η Κάρολιν Γουίγκαμ (Carolyn Whigham) έχει αναλάβει τις διαδικασίες για την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στη εκκλησία των βαπτιστών (Hope Baptist Church) όπου η Γουίτνεϊ ξεκίνησε την καριέρα της δίπλα στη μητέρα της τραγουδώντας γκόσπελ.

"Επί 30 χρόνια, η οικογένεια τη μοιράστηκε με την πόλη, με την πολιτεία, με τον κόσμο όλο. Αυτή είναι η στιγμή για τη δική τους κηδεία", τόνισε η Κάρολιν εξηγώντας εν μέρει την απόφαση της οικογένειας της Γουίτνεϊ, ενώ πληροφορίες θέλουν τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) ανεπιθύμητο στην τελετή…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα