Το ερωτικό παραλήρημα της Αντέλ

14.02.2012
Σάρωσε τα βραβεία Γκράμι φέτος η 23χρονη τραγουδίστρια, όμως μετά τον θρίαμβο έσπευσε να ξεκαθαρίσει αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή της.


"Θα χαλαρώσω για 4-5 χρόνια. Δουλεύω συνέχεια, οι σχέσεις μου καταρρέουν", εξομολογήθηκε η Αντέλ (Adele) μιλώντας στην Αμερικανική "Vogue" συμπληρώνοντας ότι τώρα επιτέλους θα έχει χρόνο να αφοσιωθεί στο γράψιμο. Και όχι μόνο.

"Τώρα μπορώ επιτέλους να γράψω έναν χαρούμενο δίσκο. Και να είμαι ερωτευμένη και χαρούμενη. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως να παντρευτώ. Να κάνω μερικά παιδιά. Να φυτέψω ένα κηπάκο", συνέχισε η Αντέλ αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι είναι καλή σύντροφος, γιατί της αρέσει να μαγειρεύει, να γελά και απολαμβάνει το σεξ! Τυχερός ο Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki).

Κατά τα άλλα, στη λαμπερή εκδήλωση, η Αντέλ εντυπωσίασε ερμηνεύοντας επιτυχίες της πρώτη φορά μετά την εγχείρηση που έκανε στις φωνητικές της χορδές.

Πρόσφατα, η "τροφαντή" και άκρως ταλαντούχα ερμηνεύτρια απάντησε ένα "τα πάχη μου τα κάλη μου" στον Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Langerfeld) ο οποίος την είχε χαρακτηρίσει "χοντρή".

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την επιτυχία της Αντέλ "Rolling in the deep".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα