Γνωστή ηθοποιός τα παράτησε κι έμεινε έγκυος!

14.02.2012
Μετά τη θεατρική της επιτυχία στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, στο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», η Τζένη Ιωακειμίδου έριξε μαύρη πέτρα τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα. Ήταν το 2008

Μετά τη θεατρική της επιτυχία στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, στο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», η Τζένη Ιωακειμίδου έριξε μαύρη πέτρα τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα. Ήταν το 2008 όταν η νεαρή ηθοποιός με τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό της αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να χτίσει μία νέα ζωή στη μακρινή Νέα Υόρκη. Από τότε μέχρι σήμερα δεν την είχαμε δει, ούτε είχαμε ακούσει νέα της.

Μέχρι που μάθαμε πριν λίγες μέρες, ότι η Τζένη ζει την ωραιότερη φάση της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός στα τέλη του 2008 γνώρισε έναν μεγαλοδικηγόρο του Μανχάταν και τώρα περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους. Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και δεν την απασχολεί καθόλου, ούτε της έχει λείψει η ζωή της στην Ελλάδα.

Αν και αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα μας και θα παραμείνει εδώ μέχρι να κλείσει τον έκτο μήνα, οπότε και θα μπορέσει να ταξιδέψει με το αεροπλάνο και να επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, στη Νέα Υόρκη.