Ζεν πρεμιέ διεκδικεί την σέξι πρώην αγαπημένη του;

14.02.2012
Ο χωρισμός τους ήτο ξαφνικός, αφού επρόκειτο για ένα λαμπερό, όμορφο κι αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Ο τρόπος που χώρισαν επεισοδιακός και για πολύ καιρό μας απασχόλησε. Οι φήμες για τους λόγους

Ο χωρισμός τους ήτο ξαφνικός, αφού επρόκειτο για ένα λαμπερό, όμορφο κι αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Ο τρόπος που χώρισαν επεισοδιακός και για πολύ καιρό μας απασχόλησε. Οι φήμες για τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έδιναν κι έπαιρναν, αν και οι δυο τους δεν ήθελαν να πουν περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα.

Κι εκεί, που πιστέψαμε ότι δεν υπήρχαν ελπίδες επανασύνδεσης, μαθαίνουμε ότι εκείνος διεκδικεί την πρώην του με τον ρομαντικό παλιομοδίτικο τρόπο. Την στήνει κάτω από το μπαλκόνι της και περιμένει και περιμένει. Αν είχε κι ένα βιολί να τον συνοδεύσει (διαθέτει ωραία φωνή) μέχρι που θα της έκανε καντάδα για να τη συγκινήσει. Αν και μαθαίνουμε ότι εκείνη είναι σε φάση που το σκέφτεται σοβαρά και για ακόμη μία φορά να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον έρωτα τους, που αποδεικνύεται θυελλώδης!