Σκοτωμός στην οικογένεια της Γουίτνεϊ για την κηδεία

14.02.2012
Τρεις μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο της 48χρονης σταρ φαίνεται ότι οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ως προς το πού θα την θάψουν.


Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το απόγευμα στην μπανιέρα της σουίτας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς.

Χωρίς να έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας, πηγές του TMZ μεταφέρουν ότι ο θάνατος της Χιούστον οφείλεται σε μοιραίο κοκτέιλ ναρκωτικών, ηρεμιστικών και αλκοόλ, και όχι σε πνιγμό, όπως αρχικά είχε υπονοηθεί.

Ωστόσο, και ενώ η σωρός της αδικοχαμένης ντίβας επέστρεψε σήμερα στην οικογένειά της ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας, πληροφορίες του ίδιου δικτύου αναφέρουν ότι οι συγγενείς της δεν συμφωνούν ούτε στα… βασικά επί του θέματος.

Σύμφωνα με τις πηγές του TMZ, η μητέρα της Γουίτνεϊ, Σίσι Χιούστον (Cissy Houston) καθώς και η ξαδέλφη της, Ντιόν Γουόργουικ (Dionne Warwick) θέλουν η ταφή να γίνει στην Ατλάντα καθώς και οι δύο πιστεύουν ότι "είναι το μέρος που η Γουίτνεϊ πέρασε καλύτερα και από όπου έχει τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις".

Την ίδια στιγμή, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας λέγεται ότι προτιμούν η ταφή να γίνει στο Νιούαρκ, όπου η Γουίτνεϊ γεννήθηκε.

"Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) δεν ήθελε να ταφεί στο Νιου Τζέρσεϊ και σίγουρα ούτε η Γουίτνεϊ θα ήθελε κάτι τέτοιο", φέρεται να υποστηρίζει η Σίσι Χιούστον, η οποία όμως τελικά, φαίνεται ότι επείσθη από τους υπόλοιπους συγγενείς της που αντιτάσσουν ότι "στο Νιου Τζέρσεϊ ο κόσμος θα τη θυμάται περισσότερο".

Κατά τα άλλα, και ενώ τελευταίες αναφορές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το τελευταίο γεύμα της Γουίτνεϊ Χιούστον, η προσοχή όλων έχει στραφεί στη 18χρονη κόρη της.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown), η οποία λέγεται ότι έχει επίσης ένα "θεματάκι" με τις ουσίες και το αλκοόλ, όπως είχε και η μαμά της, έχει θορυβήσει τους συγγενείς της, που φοβούνται μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας… Μακάρι οι φόβοι τους να βγουν τελείως ανεδαφικοί.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας με τη μοναδική φωνή, με τίτλο "The greatest love of all". Κάπου στο τραγούδι αναφέρει το εξής "Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου/ αυτή είναι η πιο σπουδαία αγάπη από όλες". Συμβουλή όμως που προφανώς δεν κατάφερε ποτέ να πραγματοποιήσει η ίδια η σταρ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα