Η Σιένα Μίλερ δείχνει την κοιλίτσα της

15.02.2012
Διάσημη για το ξεχωριστό στυλ της η γνωστή ηθοποιός διάλεξε έναν πολύ "κομψό" τρόπο για να επιβεβαιώσει της φήμες που την ήθελαν έγκυο.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) να γίνεται μανούλα ήρθαν με το νέο έτος και τώρα ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούν με τα πιο αδιάσειστα στοιχεία.

Η 30χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης "The Event Changing Face of Beauty" στη Νέα Υόρκη φορώντας μια μαύρη, μάξι, στενή τουαλέτα που τόνιζε την κοιλίτσα της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Σιένα ήταν εντυπωσιακή με το μαλλί της πιασμένο χαλαρά προς τα πίσω και συνοδεύοντας το φόρεμά της με χρυσά αξεσουάρ, όμως, χωρίς να ξεχωρίζει στο δάχτυλό της το μονόπετρο που όλοι περίμεναν να δουν.

Όσο για τον ευτυχή πατέρα; Ο 26χρονος ηθοποιός Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge), ο οποίος είναι σύντροφος της Μίλερ τον τελευταίο χρόνο, λέγεται ότι είναι τρισευτυχισμένος και μετρά αντίστροφα τις μέρες μέχρι τον Ιούλιο που αναμένεται η "υψηλή άφιξη".

Τελικά φαίνεται ότι ύστερα από πολλά πισωγυρίσματα, το κεφάλαιο "Τζουντ Λο (Jude Law)" φαίνεται ότι έχει λήξει οριστικά για τη Σιένα Μίλερ, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα