Λιάγκας: Πώς σχολίασε το "μπιμπ" της Παπαρίζου!

13.02.2012
Εννοείται ότι το σόκιν (και σοκαριστικό για πολλούς) σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στη Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία αποκάλεσε «μον*ρ*» μπροστά στους θαμώνες του κέντρου, δεν πέρασε ασχολίαστο

Εννοείται ότι το σόκιν (και σοκαριστικό για πολλούς) σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στη Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία αποκάλεσε «μο*ν*ρ*» μπροστά στους θαμώνες του κέντρου, δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάτι τέτοια ο παρουσιαστής δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω.

Έτσι, όταν προβλήθηκε στο Πρωινό mou το επίμαχο βίντεο έκανε τον σχολιασμό του, που με αγωνία περιμέναμε: «Να ρωτήσω κάτι στο κέντρο δεν υπάρχουν παιδιά;» Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση και ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε, διότι έχει πάει στα μπουζούκια και περιμέναμε πως είχε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν παιδιά.

Και το αυτό του εξήγησαν οι συνεργάτες του, οι οποίοι πρόσθεσαν επίσης ότι ήταν περασμένη ώρα, οπότε κόλλαγε ο χαρακτηρισμός της Έλενας (Χμ). Κι εννοείται ότι η φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών να υποβαθμίσουν το γεγονός για όφελος της.. αθυρόστομης (τον τελευταίο καιρό) Παπαρίζου, δεν απέδωσε καρπούς. Γιατί απλά ο Λιάγκας δεν πείστηκε.

«Εμένα με ξένισε πάντως. Συμφωνώ ότι η Θεοδωρίδου είναι μια ωραία γυναίκα για την ηλικία της. Είμαι προχωρημένος αλλά σε μερικά πράγματα είμαι λίγο πουριτανός. Δεν τα κατακρίνω αλλά με ξένισε» ήταν το σχόλιο του. Και θα συμφωνήσουμε ότι κι εμάς μας ξένισε. Ψέματα να πούμε;