Αντζελίνα Τζολί: Κι εγώ στον πραγματικό κόσμο ζω

13.02.2012
Ηθοποιός, σκηνοθέτις, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος, σύντροφος και μητέρα, η διάσημη καλλονή αποκαλύπτει ότι "προτιμά να ασχολείται με αυτά που έχουν σημασία".

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο για "τον έκλυτο βίο της" παρά για το ταλέντο ή την ομορφιά της.

Ποιος μπορεί να την ξεχάσει την εποχή που κυκλοφορούσε με το φιαλίδιο με το αίμα του αγαπημένου της συζύγου Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) στον λαιμό της;

Τώρα, όλα αυτά φαίνονται τόσο μακρινά σαν να έχουν περάσει αιώνες από τότε…

Η Αντζελίνα Τζολί έγινε άλλος άνθρωπος όταν "είδε το φως το αληθινό" το 2001.

Συγκεκριμένα, η μέχρι τότε "αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι" σταρ βρέθηκε στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της ταινίας "Lara Croft: Tomb Raider". Αυτό ήταν! Ο κόσμος όλος άλλαξε για την Τζολί η οποία βρήκε σκοπό ύπαρξης και νόημα στη ζωή της.

"Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μια αληθινή άποψη του αληθινού κόσμου. Και είμαι ευτυχισμένη μέσα σε αυτό τον κόσμο", ισχυρίστηκε η 36χρονη σταρ σε συνέντευξη που έδωσε το πλαίσιο του 62ου διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ το Βερολίνου, συμπληρώνοντας ότι βρίσκει την ισορροπία της μόνο κάνοντας πράγματα που έχουν ουσία και σημασία μέσα σε αυτό τον κόσμο.

"Αν δεν έκανα αυτό που κάνω θα ένιωθα πολύ άδεια και προφανώς η ζωή μου θα ήταν πολύ ρηχή και ανούσια", συνέχισε η Αντζελίνα τονίζοντας την ευτυχία που της δίνει η ενασχόλησή της ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών στο θέμα των προσφύγων.

"Με καλωσορίζουν μέσα σε διάφορες περιοχές του κόσμου όπου βλέπω ανθρώπους που επέζησαν από πολέμους και δουλεύω μαζί τους", εξήγησε η Τζολί προσθέτοντας ως οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων την εμπνέουν για να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

"Μου θυμίζουν ότι πρέπει να ξυπνάω το πρωί και να νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έχω και για τα παιδιά μου που έχουν την υγεία τους. Τίποτα άλλο δεν μερτά", ολοκληρώνει συγκινημένη η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν αποκλείεται σύντομα να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα