Νικόλ Κίντμαν: στα... γόνατα για τα παιδιά της!

10.02.2012
Έχοντας δημιουργήσει πια μια ευτυχισμένη και ήρεμη οικογένεια, η βραβευμένη με Όσκαρ αυστραλέζα ηθοποιός θέλει να κλείσει παλιούς λογαριασμούς που… πονάνε ακόμη πολύ.


Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) έχει εκφράσει επανειλημμένα την πικρία της για την απόφαση των δύο μεγαλύτερων παιδιών της να μείνουν με τον πατέρα τους. Σήμερα, πληροφορίες τη θέλουν να προσπαθεί να τα ξαναφέρει κοντά της.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η 44χρονη ηθοποιός και ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Ιζαμπέλα (Isabella) και τον Κόνορ (Connor), 19 και 17 χρονών αντίστοιχα σήμερα.

"Ζουν με τον Τομ. Ήταν μια καθαρά δική τους απόφαση", είχε δηλώσει παλιότερα η Νικόλ, η οποία λέγεται ότι παρόλο που δεν αντιτάχθηκε ποτέ στην επιθυμία των παιδιών της, η πληγή που αυτή της άφησαν δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει.

Ωστόσο, τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει, και έχει δύο ακόμη κοριτσάκια από τον γάμο της με τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban), πληροφορίες θέλουν την Κίντμαν έτοιμη να δώσει ακόμη μια μάχη για τα παιδιά της. Τη μεγαλύτερη.

"Τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν και εκείνη έχει τις δύο κορούλες και την ηρεμία της, η Νικόλ νιώθει ότι ήρθε η ώρα να πλησιάσουν όλοι μεταξύ τους δημιουργώντας ξανά δεσμούς που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια", μεταφέρουν πηγές εκ των έσω. Καλή επιτυχία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε το τραγούδι του Κιθ Ούρμπαν "Without you" στο κλιπ του οποίου θα δείτε στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα