Φώτης: "Τα πήρε" με το Madwalk - ποιούς έκραξε;

10.02.2012
Ένα περίεργο ξέσπασμα είχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής που αφορούσε το φετινό Madwalk.

Ένα περίεργο ξέσπασμα είχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής που αφορούσε το φετινό Madwalk.

Ο Φώτης που μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter είχε εκφράσει τα συγχαρητήρια του για τη διοργάνωση του Madwalk γράφοντας: ''Η διοργάνωση στα mad walk δεν παίζεται'' απηύθυνε ένα κατηγορώ σε ανθρώπους γύρω από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο λαμπερό γεγονός, τους οποίους δεν θέλησε όμως να κατονομάσει:

Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς, τους σχεδιαστές, τους τραγουδιστές και σε ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και δημιουργικά με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένα άψογο καλλιτεχνικό γεγονός και το μόνο πρόβλημα στους καιρούς που ζούμε είναι οι παρατρεχάμενοι σε αυτά τα event.

Δεν πέρασα καθόλου καλά για άλλους λόγους και συγχύστηκα. Αυτή τη στιγμή το να κάνεις τσαμπουκάδες χαϊλίκια και ντιβιλίκια, τα οποία ήταν συνηθισμένα σε άλλους καιρούς είναι το λιγότερο αστεία. Ας ηρεμήσουν όλοι και να αφήσουν ήσυχους τους δημιουργούς να κάνουν τη δουλειά τους όπως εκείνοι ξέρουν, γιατί κανένας τους δεν πληρώθηκε γι’ αυτό”.

Βέβαια, ο αγαπημένος παρουσιαστής του κοινού δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για τα ποια πρόσωπα εννοεί αλλά τόνισε πως θα επανέλθει στο θέμα σύντομα.