Η απάντηση της Νομικού στα σχόλια για το "τσιτσίδωμα"

10.02.2012
Τι χαμός έγινε πια με την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού, μετά την εμφάνιση της στο Madwalk που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, το λιγότερο!

Τι χαμός έγινε πια με την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού, μετά την εμφάνιση της στο Madwalk που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, το λιγότερο! Η Δούκισσα λοιπόν μίλησε για τις τούρτες στα μεμέ της και την όλη ιδέα στην κάμερα του "Πρωινό ANT1". Το κορίτσι σου λέει εντάξει αν δεν ήταν η Σήλια (Κριθαριώτη ντε) δεν θα είχαμε δει με τίποτα τα ...τουρτάκια της!

Και πώς έγινε το το κονέ της πρότασης από τη Σήλια; "Είχα πάρει μέρος στο σόου της Σήλιας και πέρυσι. Τότε είχα εμφανιστεί στο τέλος με ένα πολύ ωραίο μακρύ νυφικό, που ήταν σαν πριγκιπικό ρούχο. Και πάω φέτος και μου λέει η Σήλια ότι αποκλείεται να κάνουμε κάτι καλύτερο από το περσινό, οπότε θα κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Της είπα ότι συμφωνώ και ότι την εμπιστεύομαι. Αυτό θα το έκανα μόνο με τη Σήλια, με κανέναν άλλον δεν θα μπορούσα, πιστεύω" είπε το κορίτσι και έτσι μας λύθηκαν πολλές απορίες.

"Στην αρχή δεν μου είπε τι θα έκανε. Στην αρχή μου είχε δείξει πάλι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό. Όμως μετά που το σκέφτηκε κι εκείνη, επειδή και το κόνσεπτ ήταν τέτοιο με cupcakes, παγωτά, πολύ χαρούμενο, με γλειφιτζουράκια και καραμελοτό όλο, μου είπε ότι έχει μια καλύτερη ιδέα. Μου είπε ότι "αφού θα το ανοίξεις εσύ το σόου και θα είσαι η μούσα του, θα βγεις με δυο cupcakes και μια ροζ φούστα που θα είναι σαν το μαλλί της γριάς", είπε η Δούκισσα και σίγουρα κανείς δεν πρόσεχε το μαλλί της ...γριάς αλλά το μαλλί της Δούκισσας και τα σημεία που άγγιζε!

"Είχα κάποιους προβληματισμούς, αλλά μετά αφού κάναμε το fitting σε αυτό το ρούχο, (…), πείστηκα και έχω εμπιστοσύνη στη Σήλια. Τώρα αν θες να το αναλύσουμε παραπάνω, θα με πιάσουν οι ντροπές, γιατί εκεί ήταν το MadWalk, όπου το κλίμα όλο ήταν έτσι κι είχα μπει κι εγώ σε αυτό το κόνσεπτ?", είπε η κουκλίτσα. Και ψέμματα μην πούμε το κορίτσι είναι θεά! Εδώ βλέπεις άλλες και άλλες να τα πετάνε και (δυστυχώς για τα μάτια μας) χωρίς τις τουρτίτσες στα επίμαχα σημεία, στη Δούκισσα θα κολλήσουμε;

Εξάλλου η ίδια το χάρηκε με την ψυχή της: "Δεν μπόρεσα να το καταλάβω, γιατί στο backstage κυκλοφορούσα με μια ρόμπα από πάνω, οπότε δεν με πολυέβλεπα κιόλας. Εκείνη τη στιγμή που έβγαλα τη ρόμπα για να περπατήσω, πέρασε ο χρόνος πολύ γρήγορα που δεν το συνειδητοποίησα. Είχα τρακ τεράστιο και πολύ μεγάλη αγωνία", εξομολογήθηκε το πολύ σεμνό ως τώρα μοντέλο που μας έκανε να πάθουμε ζάχαρο με τόσες τουρτίτσες!

Ελένη Αναστασάκη