Χατζηγιάννης: "Δεν θέλω να είμαι εργένης"

10.02.2012
Αχ αυτός ο Χατζηγιάννης! Από εκεί που ήταν ορκισμένος εργένης, τώρα σου λέει παιδί μου θέλει να νοικοκυρευτεί οπωσδήποτε!

Αχ αυτός ο Χατζηγιάννης! Από εκεί που ήταν ορκισμένος εργένης, τώρα σου λέει παιδί μου θέλει να νοικοκυρευτεί οπωσδήποτε! Τέτοιο καημό έχει βάλει με το Ζετάκι του που το αγαπάει που τώρα δηλώνει: «Ήμουν εργένης για αρκετά χρόνια και μου άρεσε. Απ´ τα 18 που τέλειωσα το στρατό, ζω μόνος μου. Δεν το έχω στερηθεί, το έζησα, είχα μια ωραία, ξέγνοιαστη εποχή, αλλά τελείωσε. Και δεν το επιθυμώ ξανά. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε αυτή την θέση», λέει ο Χατζηγιάννης στο κυπριακό περιοδικό «Icon» και αναρωτιόμαστε ι μάγια του έχει κάνει πια η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια!

Αφού να φανταστείς ούτε η ιδέα του γάμου τον αγχώνει πλέον: «όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και είσαι σε μια ηλικία για να το κάνεις, το κάνεις. Εξάλλου αυτή η δουλειά πάει με μια κεκτημένη ταχύτητα που παγώνει κάποια πράγματα στο μυαλό σου. Είναι άλλες οι προτεραιότητές σου», είπε ο τραγουδιστής. Και για να έχουμε καλό ερωτήμα, εσένα ποιες είναι οι προτεραιότητες σου τώρα αγόρι μου;

Και άραγε μήπως τον δούμε γαμπρό μέσα στο 2012; «Δεν ισχύουν αυτές οι φήμες. Εξάλλου, το 2012 μπορεί να καταστραφεί ο κόσμος. Ό,τι θα γίνει, θα γίνει μετά», είπε και ελάλησε ο πρώην εργένης νυν καψούρης Μιχάλης που όπως όλα δείνχουν θα το πάρει το κορίτσι! Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα το κάνει σαν τον Ρέμο, γιατί μετά τη Ζέτα τη βλέπω να έχει νευράκια τσαταλάκια!

Ελένη Αναστασάκη