"Η Κέιτ Μος είναι γεμάτη ατέλειες"

10.02.2012
Τι ήταν και αυτό που άκουσε πάλι το διάσημο μοντέλο; Και μάλιστα δια στόματος του πιο πρόσφατου… εργοδότη της;

Η Κέιτ Μος (Kate Moss) ποζάρει ως το κεντρικό πρόσωπο στην τελευταία καμπάνια του οίκου μόδας "Liu Jo" και κλέβει –όπως πάντα- τις εντυπώσεις.

Όμως, εκτός από τα εύσημα που φυσικά έλαβε από τους σχεδιαστές της ιταλικής φίρμας που την προσέλαβε για τη δουλειά, άκουσε και σχόλια για την προσωπική της ζωή που σίγουρα δεν φανταζόταν ότι θα άκουγε. Ή μάλλον… διάβασε!

Στο επίσημο σάιτ του Liu Jo και συγκεκριμένα στο κομμάτι που αφορά τη… μούσα τους ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Το κουράγιο είναι απαραίτητο για να παραμείνει κανείς style icon είτε φορώντας μια τουαλέτα είτε T-Shirt και τζινς, για να βγεις από σκάνδαλα δυνατότερος από ποτέ, για να βγεις στην πασαρέλα τολμώντας να δείξεις το σώμα σου πολύ μετά τα χρόνια της εφηβείας σου, για να ξεχάσεις μια μεγάλη αγάπη, για να βρεις τον άντρα της ζωής σου και να τον παντρευτείς σε μια ιδιωτική τελετή".

Το κείμενο αναφέρεται σαφώς στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2005 όταν η 38χρονη σήμερα Κέιτ είχε φωτογραφηθεί σνιφάροντας κοκαΐνη, στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω τη σχέση της με τον Πιτ Ντόχερτι (Pete Doherty) που την είχε ταλαιπωρήσει τόσο, καθώς και τον γάμο της με τον μουσικό Τζέιμι Χινς (Jamie Hince).

"Το να είσαι η Κέιτ Μος απαιτεί κουράγιο. Γεμάτη από ατέλειες που την κάνουν τέλεια: Η πιο ζηλευτή καθώς και η πιο ανθρώπινη ανάμεσα σε όλες τις συναδέλφους της", γράφει παρακάτω το κείμενο υπογραμμίζοντας ότι η Μος και ο Liu Jo αποτελούν "το τέλειο ζευγάρι".

Τώρα, ποια ακριβώς ήταν η αντίδραση της Κέιτ σε αυτά τα σχόλια δεν έγινε γνωστό. Όμως, το αν το διάσημο μοντέλο συνεργαστεί ξανά με τον ιταλικό οίκο μόδας ή όχι στο μέλλον, θα αποτελέσει σαφή ένδειξη… Αναμένουμε λοιπόν!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τις φωτογραφίες όλης αυτής της καμπάνιας υπογράφει ο κολλητός φίλος της Κέιτ Μος, Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα