Η Lady Gaga έπασχε από βουλιμία

10.02.2012
Είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- για την καλοσμιλεμένη φιγούρα της η εκκεντρική σταρ, αλλά όπως αποκαλύπτει η ίδια, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

"Έκανα συνέχεια εμετό όταν ήμουν στο Γυμνάσιο. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη για τον εαυτό μου. Ένιωθα χοντρή. Ήθελα να είμαι μια κοκαλιάρα μπαλαρίνα αλλά εγώ ήμουν μια τροφαντή ιταλιδούλα που ο μπαμπάς της της μαγείρευε κεφτεδάκια κάθε βράδυ", θυμάται με πόνο ψυχής η Lady Gaga τονίζοντας ότι η απέραντη λαχτάρα της να γίνει… κορμάρα την έκανε βουλιμική!

"Όλο αυτό, βέβαια έκανε κακό στη φωνή μου και τελικά κατάφερα να σταματήσω", συνέχισε η κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) υπογραμμίζοντας την καταστροφή που έκρυβε το οξύ –του εμετού- για τις φωνητικές της χορδές.

Μιλώντας σε ένα συνέδριο για γυναίκες στο Λος Άντζελες, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε με πάθος απευθυνόμενη στα κορίτσια που έχουν "θέματα με το βάρος τους".

"Tα κιλά είναι ακόμη ένας αγώνας για μένα. Κάθε βίντεο που βλέπετε, κάθε φωτογράφηση, κάθε εξώφυλλο… Σε τραβάνε, σε ταιριάζουν, σε κάνουν να δείχνεις τέλεια. Δεν είμαι έτσι στην πραγματικότητα", αποκάλυψε η Lady Gaga, τονίζοντας ότι "οι πόλεμοι της δίαιτας" πρέπει να σταματήσουν γιατί τελικά αρρωσταίνουν τα νέα κορίτσια…

Το συνέδριο που φιλοξένησε την Gaga είχε τίτλο "Είναι η σειρά μας" και διοργανώθηκε από τη Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver). Η πρώην κυρία Σβαρτσενέγκερ έκανε και μια μικρή κουβεντούλα –τύπου συνέντευξη- με τη Lady Gaga κατά τη διάρκεια της οποίας ακούσαμε για τις δυσκολίες κα τις κοροϊδίες που αντιμετώπισε εκείνη στο σχολείο.

"Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν στις μικρές τάξεις. Εγώ ήξερα από πολύ νωρίς ότι ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και μόνο με τη μουσική και αυτό με αποστασιοποιούσε από τους συμμαθητές μου που προφανώς δεν μπορούσαν να το καταλάβουν", εξήγησε η 24χρονη σταρ, η οποία δήλωσε πρόσφατα πώς το μόνο που λείπει πια από τη ζωή της είναι ένα μωρό.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μια από τις παλιότερες επιτυχίες της Gaga με τίτλο "Bad romance".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα