Αγγελική Ηλιάδη:"Δεν έχω κάνει ούτε μια πλαστική"

10.02.2012
Μια γκαζιάρικη συνέντευξη έδωσε χθες βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη στο ''Βράδυ'' με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μια γκαζιάρικη συνέντευξη έδωσε χθες βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη στο ''Βράδυ'' με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για την όλο φωτιά ατάκα που έγραψε πρόσφατα στο Twitter, το θρυλικό “"Σας γράφω στα@!!!!@ μου”". Φυσικά, η Ηλιάδη απέφυγε να αναφέρει για ποιόν χτυπούσε η καμπάνα, απλά αρκέστηκε να αποκαλύψει πως πρόκειται για κάποιο άντρα που της έκανε δύσκολη τη ζωή. Η κουβέντα πήγε όπως ήταν φυσικό και στη νέα σχέση της που οδεύει ολοταχώς προς το γάμο.

Μιλώντας για το σύντροφό της, η Αγγελική τόνισε: "Είναι υπέροχος μπαμπάς. Έχει και μια κορούλα 11 χρονών. Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος, ήρεμος, αλλά εμένα μου αρέσει να έχει και τα δύο στοιχεία, δηλαδή να είναι και τσαμπουκάς εκεί που χρειάζεται και ευαίσθητος εφόσον είναι απαραίτητο”! Εν το μεταξύ, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και το τατουάζ που έχει χτυπήσει στο χέρι της με το όνομα του αγαπημένου της".

Κι εκεί που η κουβέντα είχε ανάψει, ο παρουσιαστής ρώτησε την Αγγελική πως φαίνεται που την συγκρίνουν με τη Δέσποινα Βανδή και πως σχολιάζει την ομοιότητα που πολλοί λένε πως έχουν, ειδικά στην μύτη. Η Ηλιάδη αγέρωχη απάντησε πως δεν βλέπει κάποια ομοιότητα με τη Δέσποινα και πως η ίδια δεν έχει πρόβλημα με τις αισθητικές επεμβάσεις. Πάντως ξεκαθάρισε πως ΔΕΝ έχει κάνει ούτε μία πλαστική.

Στην ίδια συνέντευξη, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την τρομακτική εμπερία που πέρασε πριν μερικά χρόνια, όταν μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Μπάμπης Λαζαρίδης: "Δεν ήταν καθόλου εύκολο να συνέλθω μετά από αυτό. Κάθε πρωί που ξυπνάω ευχαριστώ το Θεό' που ζω και μπορώ να είμαι δίπλα στο παιδί μου", ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει πει στο μικρό την αλήθεια σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή.

Κ.Π