Απίστευτο: Η Μπιγιονσέ πατεντάρει το όνομα το μωρού!

10.02.2012
Οι παραξενιές των διασήμων δεν έχουν όρια και η σέξι τραγουδίστρια που έγινε πρόσφατα μανούλα έχει βαλθεί να μας το αποδεικνύει ξανά και ξανά.


Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) και ο σύζυγός της Τζέι Ζι (Jay Z) ονόμασαν την μονάκριβη κορούλα τους –που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου- Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Όμως, σύμφωνα με σημερινά αμερικανικά δημοσιεύματα το διάσημο ζευγάρι προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να "πατεντάρουν" το όνομά της.

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι ο διάσημος μουσικός και παραγωγός χρησιμοποίησε τις άναρθρες κραυγούλες της λίγων ημερών κορούλας του σε τραγούδι που έγραψε εμπνευσμένος από τη γέννησή της, το νέο ότι προφανώς θα ακολουθήσει μια σειρά προϊόντων με τη "φίρμα" πια της μικρής δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι λέγεται ότι κατέθεσαν σχετική αίτηση στην κατάλληλη υπηρεσία έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα ξανά.

Σύμφωνα με το ΜTV, η αίτηση κατατέθηκε από την εταιρεία της Μπιγιονσέ "BGK Trademark Holdings" και αν εγκριθεί οι δύο σταρ αφενός θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα της κόρης τους σε όποιο προϊόν ή κίνηση θελήσουν, αφετέρου θα εμποδίσουν τον οποιονδήποτε τυχάρπαστο να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Πάντως, ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι η υπηρεσία πατεντών έχει ήδη αρνηθεί την προσπάθεια δύο διαφορετικών πλευρών να οικειοποιηθούν το όνομα από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή γιατί "ανήκει ήδη σε ένα πολύ διάσημο βρέφος".

Και όσο η τελική απόφαση αναμένεται, η Μπιγιονσέ έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα και εντυπωσίασε με τη φιγούρα της, ενώ η νεαρά δεσποινίς Κάρτερ γεμίζει το δωμάτιό της με πανάκριβα δώρα από τους φίλους του μπαμπά και της μαμάς.

Όπως μεταδίδει το περιοδικό "Us Weekly", η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) –ως καλύτερη φίλη της 30χρονης τραγουδίστριας- αγόρασε ένα καροτσάκι Bugaboo Chameleon αξίας £800 για τη μικρή Μπλου Άιβι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα