Κοκκίνου: Πήρε με τις πέτρες τον κουμπάρο της

09.02.2012
Η Έλλη Κοκκίνου με τον Παύλο Σταματόπουλο είναι κολλητοί, αλλά και κουμπάροι. Γνωρίζονται χρόνια, αγαπιούνται πολύ, αλλά άμα ο κουμπάρος νευριάσει την Έλλη, εκείνη δε «μασάει» και τον παίρνει ακόμη και με... τις πέτρες!

Η Έλλη Κοκκίνου με τον Παύλο Σταματόπουλο είναι κολλητοί, αλλά και κουμπάροι. Γνωρίζονται χρόνια, αγαπιούνται πολύ, αλλά άμα ο κουμπάρος νευριάσει την Έλλη, εκείνη δε «μασάει» και τον παίρνει ακόμη και με... τις πέτρες! Όπως καλή ώρα έγινε πριν αρκετά χρόνια στη Σαντορίνη.

Η Έλλη ήταν καλεσμένη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό moreradio και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό με τον κουμπάρο της στις πιο ξέφρενες τους διακοπές. Ένα βράδυ, λοιπόν, σε ένα beach bar ήπιαν πάρα πολύ (παρόλο που η αοιδός δεν πίνει ποτέ αλκοόλ) και ο έλεγχος ξέφυγε.

«Παιδιά να έχω γίνει κουρούμπελο, είχα πιει δυο από αυτά που δεν έχουν πολύ αλκοόλ και κάποια σφηνάκια. και με βάρεσαν στο κεφάλι... Να έχω γίνει τύφλα, να γελάω με το παραμικρό... Λιώμα πάνω στον πάγκο...», ενώ ανέφερε ότι η ίδια και μία από τις φίλες της δεν ήθελαν να κοιμηθούν παρόλο που ήταν 8 το πρωί, με τον Σταματόπουλο να έχει διαφορετική γνώμη.

Η Κοκκίνου νευρίασε και του την έπεσε. Τον πήρε με τις πέτρες και όπου φύγει, φύγει ο έρμος...