Λάνγκερφελντ: Η Αντέλ είναι πολύ χοντρή

08.02.2012
Σάλος έχει προκληθεί με τις πρόσφατες δηλώσεις του διάσημου σχεδιαστή μόδας σχετικά με τα… κιλά της συμπαθέστατης τραγουδίστριας. Και δεν ήταν μόνο αυτό που σχολίασε!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld) στη γαλλική free press εφημερίδα "Metro" άνοιξε το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος!

Αφού δήλωσε ότι η βασιλική οικογένεια ήταν "απόλυτα αχρείαστη, αλλά ευχάριστη", ο 78χρονος μόδιστρος χαρακτήρισε τους Ρώσους άντρες "άσχημους" ενώ υποστήριξε ότι οι Έλληνες και οι Ιταλοί έχουν –ή μάλλον… έχουμε (!)- "αηδιαστικές συνήθειες". Τι να εννοεί, άραγε;

Στη συνέχεια, ο διάσημος για τα ξεσπάσματά του γερμανικής καταγωγής Λάνγκερφελντ ρωτήθηκε για τις γυναίκες ποπ σταρ και ήταν ξεκάθαρος.

"Το αστέρι τώρα είναι η Αντέλ (Adele). Είναι κάπως… υπερβολικά χοντρή, αλλά έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μια θεϊκή φωνή", απεφάνθη προσπαθώντας να το "μαζέψει" λίγο ο Καρλ, αλλά το κακό έγινε.

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Chanel άναψε φωτιές και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν σαν ορμητική βροχή τόσο ως προς τον ίδιο όσο και στη διάσημη γαλλική φίρμα που εκπροσωπεί.

Η 23χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια έχει κάνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια σπάζοντας κάθε ρεκόρ στις πωλήσεις των δύο δίσκων της.

Πέρσι, ταλαιπωρήθηκε πολύ με μια εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει στον λάρυγγά της και εξαιτίας της αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές συναυλίες της.

Η πρώτη εμφάνιση της Αντέλ μετά την περιπέτειά της αναμένεται στα φετινά Grammy την Κυριακή.

Για την ιστορία, πάντως, και ενώ επίσημα η δήλωση του Λάνκερφελντ δεν έχει σχολιαστεί από την πλευρά της τραγουδίστριας, υπογραμμίζουμε παλιότερο δικό της σχετικό σχόλιο: "Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου όπως ήμουν. Έχω δει ανθρώπους να καταδυναστεύονται από τη ζυγαριά τους και στο τέλος να εξαντλούνται. Εγώ δεν το θέλω αυτό στη ζωή μου. Έχω ανασφάλειες φυσικά αλλά φροντίζω να μην κάνω παρέα με ανθρώπους που μου τις τονίζουν".

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την Αντέλ στην επιτυχία της "Rolling in the deep".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα