Πασίγνωστος ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο!

08.02.2012
Μας συγκλόνισε όλους η αποκάλυψη του Κώστα Καρρά στο CIAO ότι τους τελευταίους μήνες δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 73χρονος ηθοποιός πάσχει από καρκίνο και όπως αποκαλύπτει

Μας συγκλόνισε όλους η αποκάλυψη του Κώστα Καρρά στο CIAO ότι τους τελευταίους μήνες δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 73χρονος ηθοποιός πάσχει από καρκίνο και όπως αποκαλύπτει "Είμαι σε τέτοιο χάλι αυτή τη στιγμή, που δεν μπορώ ούτε να μιλάω. Δεν έχω απόλυτα τις δυνάμεις μου, αλλά μπορώ να μετακινούμαι».

Οι γιατροί του λένε ότι δεν είναι τίποτα. θα περάσει, ενώ θα αντιμετωπιστεί με τις θεραπείες. «Έχει κάνει μετάσταση στα κόκαλα, στον προστάτη δεν το προλάβανε γιατί ήταν πρωτογενές. Δεν χάνω τη διάθεσή μου, είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μου. Θα βγω νικητής!", λέει με θάρρος.

Μάλιστα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο το συντομότερο, αλλά τηλεοπτικά, όπως παραδέχεται, δεν θα τον δούμε γιατί... «δεν με ζητάνε» όπως χαρακτηριστικά λέει.