"Κλειδωμένη" σε κλινική αποτοξίνωσης η Ντέμι Μουρ!

06.02.2012
Δεν φαίνεται να βρίσκει τη δύναμη που ψάχνει για να ορθοποδήσει η 49χρονη διάσημη σταρ μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της. Το αντίθετο μάλιστα…

Έχουν γραφτεί πολλά για τη σταδιακή –και όπως φαίνεται ολική- κατάρρευση της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) από τότε που έγινε γνωστό ότι ο λατρεμένος της σύζυγος, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την απάτησε με μια πιτσιρίκα και μάλιστα στην παραμονή της έκτης επετείου τους.

Τα τελευταία νέα θέλουν την ταλαίπωρη Μουρ να έχει εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου νοσηλεύεται μάλιστα σε "πλήρη απομόνωση", αφού όλες οι προηγούμενες προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς.

Σύμφωνα με το κανάλι "E! News" η διάσημη ηθοποιός νοσηλεύεται στην κλινική Cirque Lodge της Γιούτα όπου λέγεται ότι λαμβάνει θεραπεία για "διατροφική διαταραχή και εθισμό".

"Βρίσκεται σε απόλυτο περιορισμό και μιλά μόνο σε έναν μικρό αριθμό ανθρώπων", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι ύστερα από πολλή σκέψη η Μουρ αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της είναι να σταματήσει να εργάζεται και να ζητήσει βοήθεια.

Στη συγκεκριμένη κλινική έχουν νοσηλευτεί και άλλες διάσημες με παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν όπως η Εύα Μέντες (Eva Mendes), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν (Mary-Kate Olsen).

Η απόφαση της Μουρ να ζητήσει βοήθεια ήρθε μετά την ολοκληρωτική της κατάρρευση στις 23 Ιανουαρίου όταν υπέστη σοβαρή κρίση ύστερα από κακή αντίδραση που έκανε στον οργανισμό της κάτι που είχε… πιει!

Την ίδια στιγμή, από το "στρατόπεδο" του Κούτσερ, πηγές μεταφέρουν ότι ο 35χρονος ηθοποιός είχε κουραστεί πολύ από τη σχέση του με την Ντέμι Μουρ καθώς παρά το νεότερο της ηλικίας του, εκείνος είχε τον ρόλο του "ενήλικα" φροντίζοντας διαρκώς για την ισορροπία της "υπερβολικά ανασφαλούς" συζύγου του. Δεν άντεξε, λένε, ο άνθρωπος…

Κατά τα άλλα, η μικρότερη κόρη της Μουρ, Ταλούλα (Tallulah) έγινε 18 χρονών την Παρασκευή, αλλά η μαμά έλειπε από το πάρτι που δόθηκε στο σπίτι του μπαμπά Μπρους Γουίλις (Bruce Willis). Δεν πειράζει… του χρόνου!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα