Ο Ψωμόπουλος «στόλισε» την Παπαρίζου!

06.02.2012
«Δεν θέλω τέτοιους φίλους….» λέει το γνωστό άσμα, αλλά τούτο δεν ισχύει για την ’Ελενα Παπαρίζου, η οποία φαίνεται ότι έχει φίλους που είναι να τους ζηλεύουμε όλοι μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real news,

«Δεν θέλω τέτοιους φίλους….» λέει το γνωστό άσμα, αλλά τούτο δεν ισχύει για την ’Ελενα Παπαρίζου, η οποία φαίνεται ότι έχει φίλους που είναι να τους ζηλεύουμε όλοι μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real news, την περασμένη Τρίτη, που η αοιδός είχε γενέθλια, ένα νέο φιλαράκι της, ο Χρήστος Ψωμοπουλος τής έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη από 100 κόκκινα τριαντάφυλλα!

Αν και η Έλενα τριαντάρισε, το… κατοσταράκι μπουκέτο δείχνει πόσο large φίλος είναι ο επιχειρηματίας, ο οποίος με την κίνηση του αυτή ξάφνιασε ευχάριστα την Παπαρίζου. Η γνωριμία τους, όπως διαβάσαμε, μετράει ήδη δύο μήνες και η τρυφερή φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, όλο και δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Ωστόσο, και οι δύο προσπαθούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να μην ειπωθούν πράγματα που δεν ισχύουν. Εξάλλου, πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον τονίζουν ότι πέρα από την αμοιβαία συμπάθεια δε συμβαίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους, τουλάχιστον για την ώρα.