Αυτός είναι ο καινούργιος έρωτας της Καινούργιου!

02.02.2012
Ερωτευμένη με τον πρώην της Εύας Καϊλή, Πασχάλη Διαμαντίδη ήθελαν δημοσιεύματα την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, οι δυο τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου, είχαν πάει

Ερωτευμένη με τον πρώην της Εύας Καϊλή, Πασχάλη Διαμαντίδη ήθελαν δημοσιεύματα την Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, οι δυο τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου, είχαν πάει στον Αντώνη Ρεμο και όπως καταλαβαίνεις δεν άργησαν να φουντώσουν οι φήμες ότι είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Αλλά όχι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Καινούργιου είναι ερωτευμένη με νεαρό εφοπλιστή, αλλά ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο Θέμης Πετράκης. Σύμφωνα με την Espresso, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ κι έναν μήνα και η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων. Ο νεαρός εφοπλιστής από την αρχή την πολιόρκησε στενά και το «κάστρο» Καινούργιου έπεσε με... δόξες και τιμές στην αγκαλιά του.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και για το λόγο αυτό προτιμούν στέκια του Κολωνακίου, που δεν θα τους «τσακώσει» ο φακός. Εξάλλου, η ξανθιά παρουσιάστρια, αν κι έχει παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, δεν θέλει αν πει περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνον. Και για να καταλάβεις πόσο μυστικοπαθείς είναι, στην παρέα που διασκέδαζαν στον Ρέμο ήταν και ο Πετράκης, αλλά κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις για να μη δώσουν στόχο.