Η Χάιντι Κλουμ μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό

01.02.2012
Ενημερωθήκαμε για το χωρισμό της, μέσα από μια λιτή ανακοίνωση και χωρίς να υπάρχει σαφής εξήγηση. Ο λόγος για τη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) που μιλά για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Η απάντηση του 38χρονου μοντέλου ήρθε μέσω Twitter, όπου η Κλουμ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την στήριξή τους:

"Γεια σας, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και τα καλά σας λόγια. Σημαίνουν πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ και πάλι, είστε οι καλύτεροι φανς".

Η γερμανίδα υπερμοντέλα και ο βρετανός τραγουδιστής ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους πριν μερικές εβδομάδες και ύστερα από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών: Λένι (7)- ο Σιλ γνώρισε την Κλουμ όταν ακόμα ήταν έγκυος στη Λένι, καρπό του έρωτά της με τον Φλάβιο Μπριατόρε - Χένρι (6), Γιόχαν (5) και η Λου (2).

Και επειδή ο χρόνος έρχεται πολλές φορές για να μας διαψεύσει, η Χάιντι ποζάρει για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού ''InStyle'' στο τεύχος Μαρτίου σε μια συνέντευξη που έγινε πριν παρθεί η απόφαση για το διαζύγιο!

Στην συνέντευξη αυτή, η Χάιντι μιλά για το σύζυγό της Σίλ και τονίζει την ιδιαιτερότητα της σχέσης τους:

"Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουμε με το σύζυγό μου. Είμαστε το άσπρο και το μαύρο, το Γιν και το Γιαν. Στα μάτια μου, το όμορφο πρόσωπο του, η μοναδική καρδιά του, το καταπληκτικό κορμί του, η ικανότητά του να αγαπά, το πόσο με νοιάζεται...τι να πω, τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί και να θυμώσει αλλά διασκεδάζω μαζί του. Ξέρει πως να με χειριστεί και πάντα υπάρχει έντονο πάθος ανάμεσά μας''.

Και δεν σταματά εκεί το εγκώμιο που πλέκει η Κλουμ στον Σιλ...λίγο πριν χωρίσει:

''Ανανεώνουμε τους όρκους μας κάθε χρόνο και είμαι αποφασισμένη να συνεχίσουμε έτσι. Δουλεύουμε σκληρά όλο το χρόνο και αυτή η γιορτή έχει αποκτήσει συμβολικό χαρακτήρα''.

Εν το μεταξύ, η Χάιντι, θυμάται στην ξεχωριστή αυτή συνέντευξη πως γνωρίστηκε με τον Σιλ και μας ενημερώνει για όλες τις καυτές λεπτομέρειες:

'Κοιταχτήκαμε και οι ματιές μας κλείδωσαν, η έλξη ήταν αστραπιαία. Είχε έρθει στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου που έμενα και ήταν ιδρωμένος και ήθελε να κάνει ντους. Του είπα ' Όχι μην πας, μείνε μαζί μου, δεν με πειράζει' κι εκείνος είπε 'Θα πάω αλλά θα γυρίσω'. Και επέστρεψε και γνωρίζοντάς τον σήμερα ως άνθρωπο, που παίρνει το χρόνο του για να κάνει κάτι, όντως ήθελε να επιστρέψει''.

Η Κλουμ κλείνει τον παιάνα της για τον άντρα με τον οποίο χώρισε τελικά, λέγοντας πως είναι προστατευτικός ως πατέρας:


''Όταν ο άντρας μου λείπει μακρυά, μου λέει 'όταν δεν είμαι κοντά σας για να σας προστατεύσω, πρέπει να βρίσκω κάποιον να το κάνει''.

Κατερίνα Π.