Σοκ: Είναι αρραβωνιασμένος ο Αλεξέι του Dancing;

26.01.2012
Μπορεί το Dancing on ice να τελείωσε και οι παίκτες να κρέμασαν τα παγοπέδιλά τους, όμως, φαίνεται ότι το show του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Πρωταγωνιστές τούτη τη φορά είναι το ζεύγος του παιγνιδιού

Μπορεί το Dancing on ice να τελείωσε και οι παίκτες να κρέμασαν τα παγοπέδιλά τους, όμως, φαίνεται ότι το show του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Πρωταγωνιστές τούτη τη φορά είναι το ζεύγος του παιγνιδιού, Μαριάννα Καλλέργη και Αλεξέι, οι οποίοι μας απασχόλησαν με τον έρωτα τους, την πρόταση γάμου, το μονόπετρο και τη σχέση τους γενικότερα.

Κι ενώ τελείωσε το show και πιστέψαμε ότι θα απαλλαχτούμε (είχαμε μπαφιάσει η αλήθεια), τσουπ σκάει... σκάνδαλο. Ή καλύτερα, σκάει... φήμη – σοκ που θέλει τον Αλεξέι να είναι αρραβωνιασμένος στη Ρωσία! Άκουσον, άκουσον. Έχει αρραβωνιάρα στη Ρωσία και πήρε και δική μας; Συλλογή τις κάνει; Ή... στρίβειν δια του αρραβώνος ο χορευτής; Ωιμέ.

Η φήμη γρήγορα έκανε τον κύκλο του διαδικτύου και το σόκ(ι) μπορείς να φανταστείς ότι ήταν μεγάλο. Αλλά, ευτυχώς έσπευσε η Μαριάννα και διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο καθένας μπορεί να πει ό, τι θέλει. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πραγματικότητα. Φυσικά και δεν είναι αρραβωνιασμένος, γιατί δεν θα ήμουν εγώ μαζί του απλά» δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Αλεξέι είχε μία σχέση δυο χρόνων στην πατρίδα του, αλλά χώρισαν τρεις μήνες πριν έρθει στην Ελλάδα. Ο αρραβωνιαρης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην χώρα του για να ανανεώσει τη βίζα του, ενώ η δικιά μας δε δείχνει να ανησυχεί για... ανεπιθύμητες συναντήσεις μίλια μακριά!