Τι... ήπιε η Ντέμι Μουρ πριν το εγκεφαλικό;

26.01.2012
Νέες εξελίξεις έχουμε στο σίριαλ με την υγεία της διάσημης ηθοποιού που φαίνεται ότι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί κατέρρευσε από την εξασθένηση που ήρθε ως αποτέλεσμα της ψυχολογικής πίεσης και της στεναχώριας των τελευταίων μηνών.

Όμως, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ενώ το συμβάν παραμένει, η αιτία για την εισαγωγή είναι άλλη.

Η 49χρονη ηθοποιός όντως περνά πολύ δύσκολα από τότε που έμαθε ότι ο κατά 15 χρόνια νεότερος σύζυγός της την κερατώνει καθώς και από τη στιγμή που τελικά αποφάσισε να τον χωρίσει. Όντως αδυνάτισε επικίνδυνα και όντως είχε φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και της νευρικής ανορεξίας.

Όμως στο νοσοκομείο πήγε για άλλο λόγο.

Η Ντέμι Μουρ κατέρρευσε γιατί το έριξε στις ύποπτες… ουσίες! Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο το θέμα μεταφέρουμε πληροφορίες που αναφέρουν ότι για όλα φταίει το… υποξείδιο του αζώτου.

Θέλοντας να ξεφύγει λίγο από την πραγματικότητα, που προφανώς δεν άντεχε, η Ντέμι είπε να το ρίξει λίγο έξω και ζήτησε τη βοήθεια χημικών. Συγκεκριμένα αγόρασε τη λεγόμενη "αμπούλα γέλιου" για να πάνε κάτω τα φαρμάκια, αλλά προφανώς το… παράκανε!

Η Ντέμι μάλλον ρούφηξε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε από το αέριο που συνήθως χρησιμοποιείται στα μπουκάλια που φτιάχνουν σαντιγί και αφρό στον καφέ και ο οργανισμός της έκανε τη χειρότερη δυνατή αντίδραση.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μουρ άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα επιληπτικής κρίσης και μία φίλη που ήταν παρούσα νόμισε ότι πάθαινε μέχρι και εγκεφαλικό, γι' αυτό και κάλεσε ασθενοφόρο, λίγο πριν εκείνη πέσει στο πάτωμα ημι-λιπόθυμη.

Βέβαια, λέγεται ότι μοιραίο ρόλο στο περιστατικό έπαιξαν και τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε αυτό τον καιρό η Ντέμι για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το χτύπημα που της έδωσε ο πρώην αγαπημένος της.

Όσο για τον άπιστο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher); Την ώρα που η πρώην καλή του πάλευε για ην υγεία της, εκείνος φωτογραφιζόταν αμέριμνος να παρακολουθεί συναυλία του Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) στη Βραζιλία. Εννοείται όχι μόνος!

Πάντως, λίγες μέρες πριν από το συμβάν, η Μουρ είχε εντοπιστεί σε μπαρ μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της, Ράμερ (Rumer) και την παρέα της να χορεύει έξαλλα επάνω σε τραπέζια.

Και εδώ πάντως, οι γνώμες διίστανται αφού μερικοί αυτόπτες μάρτυρες την περιγράφουν ως "στουπί στο μεθύσι" ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι την είδαν να πίνει μόνο Red Bull.

Όπως και να έχει πάντως, η επίσημη στάση της Ντέμι Μουρ –δια μέσω του εκπροσώπου της- είναι ότι "αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια ώστε να ώστε να αντιμετωπίσει την εξάντλησή της και να βελτιώσει την υγεία της στο σύνολο".

Η όλη κατάσταση βέβαια δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την καριέρα της ηθοποιού η οποία, όπως ανακοινώθηκε, αποχώρησε από την σινε-βιογραφία της πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς, όπου θα πρωταγωνιστούσε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα