Η Βανέσα Παραντί διαψεύδει τον χωρισμό

26.01.2012
H γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που τη θέλουν να έχει ήδη χωρίσει από τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

Παρά τη σιγή ιχθύος που τηρεί συνήθως για τα προσωπικά της, η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) αποφάσισε να ανοίξει το στοματάκι της και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γιατί… "παρατράβηξε το αστείο".

Η 39χρονη Παραντί εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή "Le Grand Journal" για να προωθήσει τη νέα της ταινία με τίτλο "Café de Flore". Όταν οι ερωτήσεις στράφηκαν στις φήμες για τον χωρισμό της, εκείνη ήταν σαφής.

Ο παρουσιαστής Μαρκ Ντενισό (Marc Denisot) ρώτησε τη Βανέσα γιατί αποφεύγει να απαντήσει σχετικά με το θέμα και να βάλει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια.

"Ε, λοιπόν, είναι όλα ψέματα. Φυσικά και είναι ψέματα", ξεκαθάρισε η Παραντί, υπογραμμίζοντας πόσο την ταράζουν τα σχετικά δημοσιεύματα γιατί επηρεάζουν την οικογένειά της.

Διάφορα δημοσιεύματα υποστήριξαν τον τελευταίο καιρό ότι η Βανέσα και ο Τζόνι ζουν "χωριστές ζωές" εδώ και δύο χρόνια και ότι οδεύουν πια στον οριστικό χωρισμό.

"Λένε ότι αγοράζουμε σπίτια στη Γαλλία, ότι χωρίζουμε τον χειμώνα, ότι παντρευόμαστε το καλοκαίρι… Αυτή είναι η 12η εγκυμοσύνη μου. Όλα αυτά δεν πειράζουν. Όμως, όταν όσα λέγονται μπορεί να πληγώσουν τα παιδιά μου, το ζήτημα αλλάζει", τόνισε η Βανέσα, εξηγώντας κατά κάποιον τρόπο γιατί αποφάσισε να μιλήσει.

Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 14 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, τη 12χρονη Λίλι Ρόουζ (Lily rose) και τον 9χρονο Τζακ (Jack).

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την παλιότερη επιτυχία της Βανέσα Παραντί με τίτλο "Be my baby".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα