Σοκ: Οι Μπραντζελίνα θέλουν να παντρευτούν!

26.01.2012
Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και άπειρους τόνους μελάνι που έχουν χυθεί για το αν θα "φάμε κουφέτα" ή όχι, τελικά ο διάσημος σταρ επιβεβαιώνει ότι και οι ίδιοι "το θέλουν"!

Μιλώντας στο "Hollywood Reporter", ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ξεκαθάρισε –για ακόμη μια φορά- ότι ο γάμος σημαίνει πολλά για την οικογένειά του, αλλά το προχώρησε ένα βηματάκι πιο πέρα…

"Στην πραγματικότητα θα θέλαμε να παντρευτούμε και φαίνεται ότι για τα παιδιά μας αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο", ισχυρίστηκε ο 48χρονος σταρ, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

"Έχουμε δηλώσει και άλλες φορές ότι δεν θα το κάναμε μέχρι τη στιγμή που θα ήταν εφικτό για όλο τον κόσμο. Όμως, νομίζω ότι δεν θα μπορέσουμε να περιμένουμε τόσο", συνέχισε ο Μπραντ και μας άφησε όλους… παξιμάδι!

Φυσικά ο δημοσιογράφος –αφού συνήλθε από το σοκ, δηλαδή- ζήτησε μερικές διευκρινήσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

"Δεν θα πω τίποτα παραπάνω", έβαλε την τελεία ο Πιτ, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Moneyball" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

"Σημαίνει πολλά για τα παιδιά μου και το ζητούν πολύ. Και σημαίνει κάτι και για μένα επίσης το να κάνω μια τέτοιου είδους δέσμευση", ολοκλήρωσε ο Μπραντ και χωρίς να το ξεκαθαρίζει, είναι σαφής! Ας αρχίσουμε να… ραβόμαστε λοιπόν. Δεν αργεί ο γάμος…

Κατά τα άλλα, το διάσημο ζεύγος αντιμετωπίζει ένα άλλο "θεματάκι" αυτή την εποχή. Η 5χρονη κόρη τους Σιλό (Siloh) δήλωσε ότι αλλάζει όνομα. Τώρα πια θα ακούει μόνο στο όνομα Σαξ (Shax).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα