Παραλίγο να πεθάνει στη γέννα η Αμάντα Χόλντεν

26.01.2012
Μανούλα έγινε τελικά η συμπαθής κριτής του σόου "Βρετανία έχεις ταλέντο", αλλά με σοβαρό κίνδυνο της ζωής της.

Χθες μάθαμε ότι η Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) μπήκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωσε καλά και έμεινε εκεί για προληπτικούς λόγους δύο μερούλες.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Τη Δευτέρα η 40χρονη Χόλντεν γέννησε την κορούλα της, Χόλι Ρόουζ (Hollie Rose) αλλά επειδή η ίδια ήταν σε "κρίσιμη κατάσταση" και "πάλευε για τη ζωή της" επί τρία μερόνυκτα, η ανακοίνωση καθυστέρησε εύλογα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της μαμάς.

Η μικρούλα γεννήθηκε με καισαρική τομή και βάρος 2,721 κιλά. Είναι υγιής αλλά λόγω προωρότητας βρίσκεται σε μονάδα ειδικής παρακολούθησης.

"Η Αμάντα κόντεψε να πεθάνει. Έχασε πολύ αίμα και η κατάσταση ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη", αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας, τονίζοντας όμως ότι αναμένεται "πλήρη ανάρρωση".

Η Αμάντα Χόλντεν έχει προϊστορία στις δύσκολες εγκυμοσύνες, δυστυχώς. Αφού γέννησε την πρώτη της κορούλα, Λέξι (Lexi) πριν από έξι χρόνια Τον Μάιο του 2010 είχε μια αποβολή, ενώ τον Φεβρουάριο του 2011 και ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος ανακάλυψε με τρόμο ότι το μωρό της είχε πεθάνει.

Τώρα πια, ο σύζυγος της Αμάντα, μουσικός παραγωγός Κρις Χιουζ (Chris Hughes) έκρινε ότι ο κίνδυνος είχε περάσει οπότε και είχε φτάσει η στιγμή να γίνει η επίσημη ανακοίνωση:

"Η Χόλι Ρόουζ Χιουζ γεννήθηκε στις 23 Ιανουρίου 2012. Είναι υγιής και ζυγίζει 2 κιλά και 721 γραμμάρια, αλλά η Αμάντα βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Τώρα η κατάστασή της είναι σταθερή και αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως πολύ σύντομα. Ευχαριστούμε όλους για τη διακριτικότητα που δείχνετε".

Όλοι οι συνάδελφοί της κριτές στο βρετανικό τάλεντ σόου έστειλαν τις ευχές τους στην Αμάντα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα