Γνωστός τραγουδιστής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

26.01.2012
Είναι γνωστός τραγουδιστής, από τους καλύτερους της γενιάς και του είδους του. Ωστόσο, σε μία εξομολόγηση ψυχής, αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος για τον Βασίλη Λέκκα,

Είναι γνωστός τραγουδιστής, από τους καλύτερους της γενιάς και του είδους του. Ωστόσο, σε μία εξομολόγηση ψυχής, αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος για τον Βασίλη Λέκκα, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ», παραδέχτηκε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 90 πέρασε μία «σκοτεινή περίοδο»

Τότε, έκανε και την απόπειρα αυτοκτονίας, που όπως χαρακτηριστικά είπε: "απεφεύχθη την τελευταία στιγμή". Όπως εξήγησε, είχε φτάσει σε ένα αδιέξοδο και νόμιζε ότι όλα είχαν τελειώσει. Η αυτοκτονία, όχι μόνο πέρασε από το μυαλό του, αλλά την έκανε και πράξη! «Προσπάθησα, αλλά δεν ήταν να γίνει. Έφτασα στο τέλος και ξέφυγα. Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας με τη μοτοσικλέτα. Τελικά τραυματίστηκα.» δηλώνει χαρακτηριστικά.


Μετά από την απόπειρα, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι και να βγει από το αδιέξοδο. «Εκεί που νομίζεις ότι έχουν τελειώσει όλα, κάτι γίνεται και ξαφνικά δίνεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου και ξυπνάς. Αν δεν γινόταν αυτό δεν ξέρω πως θα ήμουν» σχολίασε ο Λεκκας. .