Μελέτη: Κατέληξε σε νοσοκομείο της Ιταλίας!

25.01.2012
Στην Ιταλία βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελεονώρα Μελέτη, παρέα με την Γκαλένα Βελίκοβα και το σύζυγο αυτής. Ο λόγος του ταξιδιού τους ήταν το γειτονικό Dancing with the stars, όπου

Στην Ιταλία βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελεονώρα Μελέτη, παρέα με την Γκαλένα Βελίκοβα και το σύζυγο αυτής. Ο λόγος του ταξιδιού τους ήταν το γειτονικό Dancing with the stars, όπου... διαπρέπει με δυάρια και άσσους η Ρία Αντωνίου. Η παρέα παρακολούθησε live το show, αλλά γούρι στην Αντωνίου δεν έφεραν. Τα... ασσόδια καλά κράτησαν και το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, η Ελεονώρα όπως διαβάσαμε στο ΟΚ, το βράδυ της Παρασκευής έζησε έναν εφιάλτη μεγαλύτερο και από εκείνον της Ρίας κάθε φορά που τη βαθμολογεί η επιτροπή του Dancing. Η παρουσιάστρια, που λες, έπαθε αλλεργικό σοκ από τόνο που έφαγε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού γέμισε εξανθήματα σε όλο της το σώμα και πρήστηκε.

Η περιπέτεια της όμως δεν ήταν μόνο αυτή. Στην Ιταλία τα ταξί έχουν απεργία διαρκείας κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό! Όχι για να μη νομίζεις, ότι τέτοιες στιγμές μόνο στην Ελλάδα ζεις. Στο νοσοκομείο της έκαναν ένεση κορτιζόνης, ενώ για τις επόμενες μέρες θα ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση. Τελικά, έχει τον... μαγνήτη η Μελέτη και την τραβάει την περιπέτεια!